محتوای خبری دانشکده پزشکی

پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی در پی درگذشت دکتر محفوظی

دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی در پیامی درگذشت دکتر محفوظی استاد پیشکسوت دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، متن پیام به این شرح است:

وبشّر الصّابرین الّذین إذا أصابتْهمْ مصیبهٌ قالوا إنّا للّه و إنّا إلیْه راجعون

درگذشت جانسوز جناب آقای دکتر علی محفوظی سبب تاثر و تالم است‌.استادی ارجمند و کوشا و شخصیتی پاک و مومن و معتقد که در دوران حیات پربارشان جلوه ای از فضایل اخلاقی ومکارم انسانی بودند.
کارنامه پربار آن زنده یاد در عرصه های خدمت به ایران اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، قوه قضاییه ، سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت و... البته عرصه های ارزشمندی چون امور عام المنفعه و خیریه گوشه ای از خدمات آن استاد عالیقدر است.
در آستانه روز پزشک, اینجانب این ضایعه, مولمه درگذشت  جانسوز و مظلومانه این پزشک پارسا و وارسته و مصداق عینی «تخلقوا باخلاق الله»  را به کلیه همکاران دانشگاهی، شاگردان، و خانواده محترم و دوستان و دوستداران  تسلیت گفته با آرزوی رحمت و مغفرت واسعه الهی و علو درجات برای آن مرحوم مغفور ، صبر جزیل و  اجر وافر  برای بازماندگان آن واصل به حق  را  از درگاه خداوند متعال  مسئلت دارم.

رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
مینا  محمدی

مینا محمدی

مهمان