محتوای خبری دانشکده پزشکی

پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی در پی درگذشت مرحوم دکتر آناهیتا شهراسبی دستیار گروه طب اورژانس

دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، در پی درگذشت دکتر آناهیتاشهراسبی، دستیار گروه آموزشی طب اورژانس، پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، دکتر نفیسی طی پیامی درگذشت ناباورانه دکتر آناهیتا شهراسبی را تسلیت گفت.
متن پیام به این شرح است:

《همه از اوییم و به او باز می گردیم》
بلبلی خون دلی خورد و گلی حاصل کرد
باد غیرت به صدش خار پریشان دل کرد

بار دیگر تقدیر الهی بر این قرار گرفت که یکی از دستیاران ساعی، خدوم و پر تلاش دانشکده پزشکی و بیمارستان سینا، دکتر آناهیتا شهراسبی از جهان فانی به دیار باقی سفر کند.
بی شک فقدان این عزیز سفر کرده سخت و گران است اما تقدیر الهی را جز با صبر و بردباری چاره ای نیست.
اینجانب این ضایعه ناگوار را به اساتید، همکاران و خانواده ایشان تسلیت عرض نموده و از خدای مهربان برای آن عزیز سفر کرده آرامش و رحمت واسعه الهی و  برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.
دکتر شهریار نفیسی
رئیس دانشکده پزشکی

مینا  محمدی

مینا محمدی