محتوای خبری دانشکده پزشکی

پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی در پی درگذشت مرحوم دکتر مهدیه مظاهریان دستیار سال سوم گروه قلب

️دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، در پی درگذشت دکتر مهدیه مظاهریان، دستیار سال سوم گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق، پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، دکتر نفیسی طی پیامی درگذشت ناباورانه دکتر مهدیه مظاهریان را تسلیت گفت.
متن پیام به این شرح است:
زین گونه ام که در غم غربت شکیب نیست
گرسرکنم شکایت هجران، غریب نیست
جانم بگیر و صحبت جانانه ام ببخش
کزجان شکیب هست و زجانان شکیب نیست
مرگ گاهی ریحان می‌چیند..‌.
️ داغ هجران  و خبر جانکاه درگذشت یکی از دستیاران دانشکده پزشکی تهران، قلب جامعه پزشکی و دانشگاهی کشور را در روزی که به‌ نام‌ پزشک نامگذاری شده بود،  داغدار و اندوهگین ساخت.
اینبار عمر تبریکات روز پزشک در چشم برهم زدنی با خبر درگذشت ناباورانه دکتر مهدیه مظاهریان دستیار سال سوم گروه آموزشی بیماری های قلب و عروق،  به خزانی غمبار  بدل شد.
بی شک از دست دادن این دستیار عزیز که چون ثمره معنوی دانشکده است، سخت و گران است، اما تقدیر الهی را جز با صبر و بردباری چاره ای نیست.
این ضایعه ناگور را به محضر همه اساتید، همراهان، همکاران و دوستداران آن عزیز سفرکرده به سرای رضوان ربوی،  تسلیت و تعزیت عرض نموده، رحمت و مغفرت الهی برای روح بلند آن مرحومه و صبر جمیل و اجر جزیل خانواده سوگوار و همه داغداران مسألت دارم.
روان پاکش غریق رحمت الهی باد.
رئیس دانشکده پزشکی
مینا  محمدی