محتوای خبری دانشکده پزشکی

چهاردهمین نشست در کوی دوست با موضوع «تاریخ در قرآن، کلاس عبرت، آموزه های هدایت» برگزار می شود

در راستاي برگزاري سلسله نشست هاي فرهنگي – ديني ويژه اعضاي هيات علمي دانشكده پزشكي، چهاردهمين نشست اين دوره روز شنبه 7 آذر ماه برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي، طبق روال سال گذشته و با توجه به پيشنهاد جمعي از اعضاي هيات علمي دانشكده در خصوص تشكيل سلسله نشست هاي فرهنگي – ديني با هدف اعتلاي روحيه همدلي و تقويت ارزش هاي معنوي و نظر به استقبال اعضاي هيات علمي دانشكده از برنامه نشست هاي فرهنگي – ديني "دركوي دوست"، چهاردهمين نشست از اين برنامه روز شنبه 7 آذر ماه از ساعت 7:30 تا 8:30 با موضوع «تاريخ در قران، كلاس عبرت، آموزه هاي هدايت» و با تفسير آيات قران توسط دكتر نيكنام، با حضور اعضاي هيات علمي و هيات رئيسه دانشكده پزشكي در سالن شورا برگزار مي شود.
حضور همدلانه اعضاي هيات علمي در اين محفل معنوي را ارج مي نهيم./ق
مینا  محمدی