محتوای خبری دانشکده پزشکی

کارشناس دانشکده پزشکی، جایزه استاد دکتر ناصر گیتی را کسب کرد

فریبا آخوندزاده، کارشناس گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی در بیست و چهارمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر جوان و جایزه استاد دکتر ناصر گیتی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، فریبا آخوندزاده کارشناس گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی، توانست با ارائه پوستر خود باموضوع 'اثر ضد هیپرتروفی و ضد التهابی رزوراترول در بیماری هیپرتروفی قلبی در شرایط invitro' پژوهشگرجوان برتر و جایزه (استاد دکترناصر گیتی) را در بیست و چهارمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران را به خود اختصاص دهد.
توضیح این که بیست و چهارمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران ماه گذشته، توسط دانشگاه شاهد و همکاری انجمن فیزیولوژی ایران با محورهای زیست پزشکی، دستگاه قلب و گردش خون، فیزیولوژی و فارماکولوژی بالینی و ... در تهران برگزار شد.
خبر: عالیه عطایی

مینا  محمدی