محتوای خبری دانشکده پزشکی

کارگاه «چگونه ارائه خبر بد را به فراگیران بیاموزیم؟» برگزار می‌شود؛ مهلت ثبت نام تا 9 شهریور 98

به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، کارگاه « چگونه ارائه خبر بد را به فراگیران بیاموزیم؟» روز سه شنبه 12 شهریور 98 درسالن شورای ریاست، بیمارستان سینا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه در ادامه کارگاه های تعهد حرفه ای و توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای ثبت نام باید به صورت الکترونیکی و از طریق آدرس اعلام شده توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی اقدام کنند. مهلت ثبت نام تا شنبه 9 شهریور ماه است.
این کارگاه دارای امتیاز فرهنگی بوده و روز سه شنبه 12 شهریور ماه از ساعت 13 تا 15 در ساختمان شماره ۶ اداری، طبقه ۴، سالن شورای ریاست، بیمارستان سینا برگزار خواهد شد.
طبق اعلام دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، شرکت در کارگاه مفهوم تعهد حرفه ای پیش نیاز شرکت در کارگاه های آموزش و ارزیابی تعهد حرفه ای است.
خبر: مینا محمدی

مینا  محمدی