محتوای خبری دانشکده پزشکی

کارگاه اخلاق و تعهد حرفه ای، ویژه مسئولان آموزش تعهد حرفه ای در گروه های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد

با حضور مسئولان آموزش تعهد حرفه ای در گروه های آموزشی بالینی، کارگاه اخلاق و تعهد حرفه ای در دو بخش اخلاق حرفه ای و اخلاق در پژوهش در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه با هدف ارائه و آموزش مباحث اخلاقی به فراگیران و درگیر کردن آنها در بحث های اخلاقی به صورت گزارش و بیان موارد چالش برانگیز با تاکید بر رعایت اخلاق و با اشاره به منشور حقوق بیمار به عنوان یک مدل موفق برای گروهای آموزشی بالینی، توسط معاونت اموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی روز چهارشنبه اول اسفند ۹۷ در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

در بخش اول دکتر هومان حسین نژاد عضو هیات علمی گروه طب اورژانس موارد چالش برانگیز و مواجهه اخلاقی با این موارد را مطرح کرد و گفت: همیشه به فراگیران می گوییم بهترین روش برای انتخاب درست ترین راه این است که به جامعه گوش کنند هرچه بیشتر با اطرافمان ارتباط داشته  و با هنجارها آشنا باشند بهتر میتوانند با مردم و بیماران ارتباط برقرار کنند.

وی ادامه داد: گاهی اوقات پزشک در مواجهه با بیمار بر سر یک دو راهی میماند که برای انتخاب درست ترین راه بهتر است با اتکا به خرد جمعی، استفاده از کمیته های اخلاق، بهره مندی از اساتید خبره تصمیم فضیلت گرایانه اتخاذ کند.

در بخش دوم کارگاه دکتر ستوده نیا به بحث اخلاق در پژوهش پرداخت و گفت: برای آموزش اخلاق در پژوهش به فراگیران،  ابتدا ضرورت ارتباط دانش با ارزش بیان می شود و در ادامه تعارض های اصلی در انجام پژوهش های پزشکی مطرح و در ادامه اصول اخلاق زیستی در مواجهه و رفع این تعارض ها بیان می شود.

وی افزود: همچنین در تشریح اخلاق در پژوهش برای فراگیران تاریخچه ای از بیانیه ها و اعلامیه های جهانی و مصوبات کشوری نیز بیان می شود و در نهایت پس از ارائه وگزارش موردی فراگیران به بحث و بررسی می پردازند.

توضیح اینکه در ابتدای این کارگاه احکام انتصاب مسئولین آموزش تعهد حرفه ای گروه های بالینی با امضای دکتر ساعدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی به آنها اعطا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه با هدف ارائه و آموزش مباحث اخلاقی به فراگیران و درگیر کردن آنها در بحث های اخلاقی به صورت گزارش و بیان موارد چالش برانگیز با تاکید بر رعایت اخلاق و با اشاره به منشور حقوق بیمار به عنوان یک مدل موفق برای گروهای آموزشی بالینی، توسط معاونت اموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی پیش از ظهر امروز چهارشنبه اول اسفند در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

گفتنی است در ابتدای این کارگاه احکام انتصاب مسئولین آموزش تعهد حرفه ای گروه های بالینی با امضای دکتر ساعدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی به آنها اعطا شد.
مینا  محمدی

مینا محمدی