محتوای خبری دانشکده پزشکی

کارگاه اصول طراحی آزمون های استدلال بالینی در بیمارستان بهرامی برگزار می شود

به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، کارگاه «اصول طراحی آزمون‌های استدلال بالینی» پنجشنبه، 9 آبان، سالن آمفی تئاتر بیمارستان بهرامی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه در ادامه کارگاه های استدلال بالینی و توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای ثبت نام باید به صورت الکترونیکی و از طریق آدرس اعلام شده توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی اقدام کنند. مهلت ثبت نام تا دوشنبه 6 آبان است.
این کارگاه دارای امتیاز توانمندسازی بوده و روز پنجشنبه 9 آبان از ساعت 8 تا 10 صبح در سالن آمفی تئاتر بیمارستان بهرامی برگزار خواهد شد.
طبق اعلام دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، شرکت در کارگاه اصول طراحی آزمون های استدلال بالیی پیش نیاز شرکت در کارگاه های بعدی طراحی آزمون استدلال بالینی است.
خبر:محمدی
مینا  محمدی