محتوای خبری دانشکده پزشکی

کارگاه دو روزه مالکیت فکری با تاکید بر حوزه اختراعات برگزار می شود

کارگاه دو روزه مالکیت فکری با تاکید بر حوزه اختراعات توسط دفتر ثبت اختراعات و ابداعات دانشگاه علوم پزشکی تهران 16 و 23 آذر ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه طی روزهای 16 و 23 آذر ماه از ساعت 8 تا 12 در سالن شورای دانشگاه برگزار خواهد شد، مفاهیم اولیه مالکیت فکری و نوآوری، راز تجاری یا پتنت؟، مراحل نوآوری از ایده تا بازار، ملزومات نوآوری، علائم جمعی و نام تجاری(برند، لوگو، آرم و...) از محورهای کارگاه شماره یک است.
در روز دوم کارگاه در خصوص پیامدهای ناشی از حقوق مالکیت فکری، پتنت، مارکهای تجاری، کپی رایت، شناخت فرآیند ثبت اختراعات در داخل و خارج از کشور، آشنایی با مراحل ثبت اختراع از طریق PCT، بحث و بررسی خواهد شد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفن 81633600 تماس بگیرند.
توضیح این که در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهینامه شرکت در کارگاه ارائه خواهد شد.

خبر:محمدی

مینا  محمدی