محتوای خبری دانشکده پزشکی

کارگاه ضرورت و چالش‌های نوع‌دوستی در رفتار حرفه‌ای برگزار می شود

به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، کارگاه «ضرورت و چالش‌های نوع دوستی در رفتار حرفه‌ای» روز پنجشنبه 3 مرداد 98 در سالن شورای بیمارستان روزبه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه در ادامه کارگاه های تعهد حرفه ای  و توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.
علاقه مندان جهت ثبت نام باید به صورت الکترونیکی و از طریق آدرس اعلام شده توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی اقدام کنند. مهلت ثبت نام تا سه شنبه اول مردادماه است.
این کارگاه دارای امتیاز فرهنگی بوده و روز پنجشنبه 3 مرداد ماه از ساعت 8 تا 10 در سالن شورای ساختمان درمانگاه بیمارستان روزبه برگزار خواهد شد.
طبق اعلام دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، شرکت در کارگاه مفهوم تعهد حرفه ای پیش نیاز شرکت در کارگاه های آموزش و ارزیابی تعهد حرفه ای است.
خبرنگار: مینا محمدی
مینا  محمدی