محتوای خبری دانشکده پزشکی

کتاب مروری بر یافته های تصویربرداری در بیماری های قفسه سینه منتشر شد

كتاب مروري بر يافته هاي تصويربرداري در بيماري هاي قفسه سينه جهت امتحانات OSCE به گردآوري و تاليف دكتر مرتضي فرومندي متخصص داخلي و دكتر عنايت صفوي فوق تخصص بيماري هاي ريه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، كتاب مروري بر يافته هاي تصويربرداري در بيماري هاي قفسه سينه  جهت امتحانات OSCE به گردآوري و تاليف دكتر مرتضي فرومندي متخصص داخلي و دكتر عنايت صفوي فوق تخصص بيماري هاي ريه منتشر شد.
به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي، گردآوري و تاليف اصلي اين كتاب توسط مرتضي فرومندي متخصص داخلي و استاديار دانشگاه و اصلاح پيش نويس كتاب توسط دكتر عنايت صفوي فوق تخصص بيماري هاي ريه، دانشيار دانشگاه و رييس دپارتمان بيماري هاي ريه بيمارستان امام خميني انجام شده است.
اين كتاب در هفت فصل شامل كليات، مدياستين و هيلوم، افزايش دانسيته ريوي، كاهش دانسيته ريوي، پلور و ديافراگم، جدا قفسه سينه، سيم ها ودستگاه ها در هزار جلد در تابستان 94 توسط انتشارات آرتين طب منتشر شد./ق
مینا  محمدی

مینا محمدی