محتوای خبری دانشکده پزشکی

کمیته ایمنی زیستی دانشکده پزشکی، آزمون آنلاین ایمنی زیستی را برگزار کرد

آزمون آنلاین ایمنی زیستی صبح امروز دوشنبه 28 آبان برای 80 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این آزمون آنلاین در ادامه برگزاری کلاسهای عملی-تئوری ششمین دوره کارگاه ایمنی زیستی که توسط کمیته ایمنی زیستی دانشکده پزشکی طی روزهای 20 و 21 آبان ماه در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی اجرا شده بود، برگزار شد.
در این آزمون 80 نفر از دانشجویان ارشد و دکترای تخصصی دانشکده پزشکی شرکت کردند، جواب آزمون به صورت گواهینامه شرکت در دوره به پذیرفته شدگان اعطا خواهد شد.
 ارائه گواهی این دوره برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در هنگام ارائه پروپوزال ضروری است، دانشجویانی که موفق به شرکت در این دوره نشدند باید در دوره های بعدی که متعاقبا اعلام خواهد شد، شرکت کنند.
خبر: محمدی
عکس: رومیانی