محتوای خبری دانشکده پزشکی

گزارش کتابخانهٔ دانشکدهٔ پزشکی از آمار پایان‌نامه‌های جدید؛۷۷۲ پایان‌نامه از نیمهٔ دوم سال ۹۷ تا شروع سال تحصیلی جدید ثبت شده است

تعداد پایان‌نامه‌های ثبت‌شده در کتابخانهٔ دانشکدهٔ پزشکی تهران، از نیمهٔ دوم سال ۹۷ تا شروع سال تحصیلی جدید، ۷۷۲ عدد بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکدهٔ پزشکی تهران، طبق اطلاعیهٔ کتابخانهٔ دانشکده، تعداد پایان‌نامه‌های واردشده به کتابخانهٔ دانشکده در این بازهٔ زمانی ۷۷۲ عنوان بوده که از این تعداد، ۲۲۰ عنوان مربوط به مقطع تخصص و فوق‌تخصص، ۴۵ عنوان مربوط به پردیس، ۱۵۲ عنوان مربوط به مقطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد و ۳۵۵ عنوان مربوط به مقطع کارورزی بوده است.
بخش پایان‌نامه‌های کتابخانهٔ دانشکدهٔ پزشکی، در مجموع، اطلاعات مربوط به ۳۶هزار و ۷۰۰ عنوان پایان‌نامه را در بر می‌گیرد و خدمات متنوعی را در این زمینه به علاقمندان ارائه می‌دهد.
 خبر: عالیه عطایی
مینا  محمدی