محتوای خبری دانشکده پزشکی

یاداشتی از استاد فقید دکتر ناصرگیتی خطاب به دانشجویان پزشکی

دکتر ناصر گیتی در یاداشتی که از او بر سینه دانشکده پزشکی به یادگار مانده، روشهای سهل انگارانه در امر تدریس و امتحان را موجب تربیت پزشکان بی مایه و خیانت به خود دانشجو، ایران و ایرانی می دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی متن زیر ازکتیبه‌ای با انشای استاد فقید، دکتر ناصر گیتی پایه گذار موسسه طب تجربی(گروه فارماکولوژی) است، که در مهرماه ۱۳۴۳ مرقوم شده و در کتابخانه دانشکده پزشکی نگهداری می‌شود.

دانشجویان عزیز
من با یک دنیا علاقه و جدیت بهترین سالهای عمر خود را صرف خدمت بشما و این دانشکده کرده ام.
زیرا میدانم اولین و مهمترین وظیفه وجدانی یک استاد واقعی دانشگاه کمک به بالا بردن سطح معلومات دانشجویان است.
برای نیل بدین منظور بدون شک باید امر تدریس و امتحان بطور کاملا جدی تلقی و اجرا شود.
روشهای سهل انگارانه و ارفاق آمیز نامناسب ناقض مقررات اگر امروز موجب کسب محبوبیت استاد بین شما و احیانا تامین منافع حرفه ای او شود فردا سبب می شود شما بصورت پزشکان بی مایه ای از این دانشکده بیرون روید.
و این خیانت مسلم بخود شما، به ملت ایران و میهن عزیزمان است.
شما هیچگاه راضی نشوید شرافت استادی من با اجرای چنین روشهای خیانت آمیز لکه دار شود.
ناصر گیتی مهرماه 1343

مینا  محمدی