محتوای خبری دانشکده پزشکی

10 آذر مصادف با یکم دسامبر، روز جهانی ایدز؛ معرفی مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران

تقويم سلامت دانشکده پزشکي در نظر دارد به مناسبت هاي مختلف گروه ها و افراد مرتبط از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکي تهران را معرفي کند در اين بخش به بهانه 10 آذر، به معرفي مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران مي پردازيم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی مرکز تحقیقات ایدز ایران"(IRCHA) اولین مرکز تحقیقاتی دانشگاهی در زمینه پژوهش های پايه و جامعه محور  HIV/AIDS در ایران است. این مرکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و از سال 1384 به طور رسمی فعاليت خود را آغاز  و در سال 1386 از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موافقت قطعی خود را کسب کرده است.
تقویت زیرساخت های تحقیقاتی HIV / AIDS با تمرکز بر جنبه های پیشگیرانه، اپیدمیولوژیک، اجتماعی، فرهنگی و روحی، رفتارهای پرخطر و سوء مصرف مواد، گسترش روابط منطقه ای، ملی و بین المللی برای تبادل اطلاعات و تحقیق و همکاری میان بخش ها در برنامه های توسعه ملی، از اهداف جهانی این مرکز تحقیقاتی است.
 دکتر مینو محرز، دکتر مهرناز رسولی نژاد، دکتر سید احمد سید علینقی، دکتر محبوبه حاجی عبدالباقی، دکتر معصومه امین اسماعیلی از اساتید برجسته این مرکز هستند که در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.
خبر: عالیه عطایی

مینا  محمدی