محتوای خبری دانشکده پزشکی

14 دی ماه، مراسم مجازی تقدیر از رتبه های برتر مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده پزشکی برگزار می شود

مراسم مجازی تقدیر از رتبه های برتر آزمون های مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده پزشکی (جامع علوم پایه، جامع پیش کارورزی، جامع تحصیلات تکمیلی، دانشنامه تخصصی و دانشنامه فوق تخصصی) 14 دی ماه در فضای اسکای روم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، جلسه هماهنگی مراسم تقدیر از رتبه های برتر دانشکده پزشکی با حضور دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی، دکتر محمد کیاسالار مدیر روابط عمومی و کارشناسان مربوطه ظهر روز یکشنبه 23 آذر در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر لباف گفت: مراسم امسال به لحاظ شیوع کرونا و به دلیل تاخیر غیرمعمول در اعلام نتایج آزمون های دانشنامه تخصص و فوق تخصص متفاوت از سالهای قبل به صورت مجازی روز یکشنبه 14 دی ماه از ساعت 11 تا 13  در فضای اسکای روم برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی مراسم تقدیر از رتبه های برتر دانشکده پزشکی تصریح کرد: سال گذشته برای اولین بار مراسم تقدیر از دستیاران برتر در دانشکده پزشکی به صورت حضوری برگزار شد که امسال برای اولین بار مراسم به صورت تجمیعی از کلیه مقاطع با تقدیر از 135 رتبه برتر مقاطع تخصص و  فوق تخصص، 9 رتبه برتر مقطع پزشکی عمومی و 9 رتبه برتر تحصیلات تکمیلی برگزار خواهد شد.
دکتر لباف با اشاره به محتوای مراسم گفت: از رتبه های برتر تمام مقاطع درخواست شده بود تا در قالب یک ویدیو یک دقیقه ای خود را معرفی کنند که  محتوای ارسال شده تدوین و به همراه سخنان مسوولین ذیربط در مراسم پخش خواهد شد. ضمنا با توجه به فرصت باقی مانده این گروه از فراگیران محترم یک هفته دیگر نیز فرصت دارند که در پاسخ به پیامک ارسالی از سوی روابط عمومی دانشکده پزشکی ویدیو های خود را ارسال نمایند.
مینا  محمدی

مینا محمدی