محتوای خبری دانشکده پزشکی

14 مهرماه، جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار می‌شود

جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی، یکشنبه 14 مهر از ساعت 13 تا 15 در سالن امید بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، سلسله جلسات هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) توسط مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی همراه با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار می شود.
جلسه این هفته از سلسله جلسات ارائه موارد اخلاق پزشکی، روز یکشنبه 14 مهر، از ساعت 13:00 تا 15:00 در سالن امید بیمارستان مرکز طبی کودکان،  با حضور استاد مشاور بالینی دکتربهناز بازرگانی، استاد مشاور اخلاق دکتر مجتبی پارسا و با ارائه دکتر رسول اسمعلی پور برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانال تلگرام جلسه‌های ارائه موارد اخلاق پزشکی، ethicscpc@ مراجعه کنند.
خبر:محمدی
مینا  محمدی