محتوای خبری دانشکده پزشکی

30 مهر، آخرین مهلت شرکت در طرح اهدای سلول های بنیادی

به همت خیریه کیش مهر طرح اهدای سلول های بنیادی امروز 30 مهر در کلاس 6 دانشکده پزشکی اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، طرح اهدای سلول های بنیادی از روز یکشنبه 28 مهر در دانشکده پزشکی آغاز و به مدت سه روز ادامه یافت، امروز آخرین مهلت اهدای سلول های بنیادی است که از ساعت 9 تا 13 در کلاس 6 دانشکده پزشکی انجام می شود.
در این طرح، 15 سی سی از خون فرد اهدا کننده نمونه گرفته می شود و نمونه ى خون در آزمايشگاه هاى مربوطه بررسى شده و مشخصات سلول هاى بنيادي  تا سه ماه آينده در بانك اطلاعات سلول هاى بنيادى ذخيره مى شود و در صورت تشابه نمونه با يك بيمار مبتلا به سرطان با فرد اهدا کننده تماس گرفته شده و توسط پزشک برای تایید سلامت جسمانی معاینه می شود.
پس از تایید سلامت جسمانی، فرد اهدا کننده به مدت 4 تا 5 روز يك نوع آمپول به نام GCSF   را در منزل تزریق می کند، تزريق اين آمپول در پوست و مشابه تزريق واكسن يا تزريق انسولين بوده و و درد كمى دارد كه جهت افزايش تعداد سول هاى بنيادى شما و آمادگى براى جمع آورى آن هاست.
 در مرحله ى آخر فرد اهدا کننده به مركز جمع آورى سلول هاى بنيادى مراجعه كرده و در طى 3 الى 5 ساعت سلول هاى بنيادى  از خون وی جمع آورى می شود تا به فرد مبتلا به سرطان اهدا شود.
خبر: مینا محمدی
مینا  محمدی