محتوای خبری دانشکده پزشکی

سروهای دانشکده پزشکی

7 تیر سالروز شهادت شهید دکتر محمدعلی فیاض‌بخش دانش‌آموخته دانشکده پزشکی

دانشکده پزشکی ۵۲ شهید داده است که ۳۶ نفر ایشان دانشجوی پزشکی و ۱۶ نفر هم پزشکان فارغ التحصیل هستند. از بین طبیبان فارغ‌التحصیل شهید، ۸ نفرپزشک عمومی، ۳ نفر جراح، دو نفر ارتوپد، یک نفر متخصص گوش و حلق و بینی و یک نفر روانپزشک‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، 7 تیر سالروز شهادت دکتر محمد علی فیاض بخش دانش آموخته دانشکده پزشکی تهران و یکی از ۵۲ شهید این دانشکده است. یادش جاویدان
  شهید دکتر فیاض‌بخش در سال ۱۳۱۶ در خانواده‌ای مذهبی در تهران به دنیا آمد وتحصیلات ابتدایی را در دبستان خسروی تهران و تحصیلات متوسطه را در کنار دروس حوزوی فرا گرفت. پس از بازگشت از خدمت سربازی به دانشگاه تهران راه یافت و با اخذ مدرک پزشکی فارغ‌التحصیل شد و پس از اخذ درجه تخصصی جراحی عمومی بطور رایگان به مدت ۴ سال در بیمارستان های وابسته به دانشگاه خدمت و در سال ۴۵ با کمک دوستان و همفکران خود، کلینیکی را به همراهی شهید دکتر لواسانی در دروازه شمیران تهران تاسیس کرد.
  وی پیش از انقلاب، مبارزات فراوانی بر ضد رژیم شاهنشاهی داشت  پیش از رویداد ۱۷ شهریور، کمک‌های اولیه پزشکی را به انقلابی‌ها آموزش داد و در آن جمعه خونین، به مداوای مجروحان پرداخت و پس از پیروزی انقلاب به فعالیت‌های دولتی روی آورد و در سال ۱۳۵۸ کمیته آسایشگاه معلولین انقلاب را تأسیس کرد و سپس به عنوان مدیرکل توانبخشی وزارت بهداری منصوب شد و لایحه تشکیل سازمان بهزیستی کشور را به کمک شهید لواسانی به شورای انقلاب برد و به عنوان یکی از سه پزشک گروه هفت نفره منتخب و رابط امام در انقلاب فرهنگی بود که عاقبت در هفت تیرماه سال ۱۳۶۰ وی در شامگاه ۷ تیر ۱۳۶۰ در حالیکه در جلسه حزب جمهوری اسلامی ایران حاضر بود، به موجب بمب‌گذاری سازمان مجاهدین خلق  به شهادت رسید.
 همسر شهید فیاض‌بخش در مورد شیوه رفتاری آن شهید والامقام می‌گوید: «رفتار، حرکات و حرف‌های دکتر، هدفمند بود. دکتر حتی در خرید هدیه، چه برای من و چه برای بچه‌ها، هدفی را دنبال می‌کرد. سیاست دکتر برای پرورش بچه‌ها در محیطی که از نظر اخلاقی مضر بود، فقط منع کردن نبود، بلکه جایگزین مناسبی نیز فراهم می‌کرد تا حقی ضایع نشود و فرزندان به کمال برسند».

مینا  محمدی

مینا محمدی