مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

انتصاب خورشید وسکویی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان/ قدردانی رئیس دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر احمدی

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی خورشید وسکویی را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان منصوب و در نامه‌ای از خدمات دکتر بتول احمدی قدردانی کرد.

در متن این حکم آمده است:

سرکار خانم خورشید وسکویی
با سلام و احترام
نظر به تعهد و سوابق ارزشمند اجرایی به‌عنوان مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان منصوب می‌شوید. بدون تردید مشارکت سرکارعالی در امور مرتبط با زنان می‌تواند نقش بسزایی در پیشرفت سازمانی داشته باشد.
سلامتی و توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.
دکتر عباسعلی کریمی

در متن نامه قدردانی از دکتر احمدی آمده است:

سرکار خانم دکتر بتول احمدی
دانشیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
 مسئولیت‌پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکي تهران، بدون تردید یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند سرکارعالی در طی دوره مسئولیت مشاور امور زنان رئیس دانشگاه که نتایج پرباری در پی داشته است سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما استفاده نماید.
دکتر عباسعلی کریمی
رئيس دانشگاه

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

اسماعیلی

78/10/11 - 00:00

سرکار خانم دکتر وسکویی با سلام واحترام و عرض تبریک وآرزوی توفیق امیدوارم در پناه خداوند بزرگ در تمام مراحل زندگی موفق .پیروز .سربلند باشید.

ژولیت جهانی

78/10/11 - 00:00

خانم دکتر وسکویی عزیز شما هرجا باشید برای اونجا و حواشی تا هرجا که لایق ومتاثراز گرما و انرژی شما باشن باعث خیر هستید و نگرش و زاویه دیدتون به مسائل خودبه خود به سمتی جز به سمت خیر براتون هدایت نمیشه چون شما خود خیرید . امیدوارم دراین منصب جدید بیشتر بتونید استراحت کنید و همکاران و مردم بیشتری از گرمای وجودتون بهره ببرن . باعث دلگرمی ما و خوشحالی ما بودید از خدا برای خودتون و خانوادتون گرمترین و سعادتمندترین روزها رو آرزو میکنم .میدونم خدا این خواسته رو در کنار عین این دعا که کم نیست براتون از شدت علاقه ای

سربلند و موفق باشید