مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

انتصاب دکتر ابراهیم نعمتی‌پور به‌سمت مدیر گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه

دکتر کريمي، رئيس دانشگاه در حکمي دکتر ابراهیم نعمتی‌پور را براي دوسال به عنوان مدیر گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه منصوب کرد.

متن حکم رئيس دانشگاه به اين شرح است:

جناب آقاي دکتر ابراهیم نعمتی‌پور
استاد محترم دانشگاه
با سلام و احترام
دانشگاه علوم پزشکي تهران به عنوان نماد آموزش عالي در حيطه علوم پزشکي وظيفه خود مي‌داند که با قوت، رسالت خود را در حيطه‌هاي آموزش، تحقيق و فن‌آوري و ارايه خدمات سلامت با کيفيت مطلوب و به صورت روزآمد پيگيري و محقق نمايد. پیشرفت و ارتقاء جایگاه دانشگاه در گرو فعالیت هدفمند گروه‌های آموزشی است که با بهره‌مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند.
نظر به تعهد، تجربه و توانمندي‌هاي ارزشمند شما، بدين‌وسيله جنابعالي را به مدت دوسال به عنوان مدیر گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه منصوب مي‌نمايم. انتظار مي‌رود با تعامل سازنده با دانشکده پزشکی، رؤسای محترم بخش‌ها و سایر حوزه‌های مرتبط در جهت ارتقاء فعالیت‌های‌آموزشی و پژوهشی گروه در جهت اهداف دانشگاه اقدام نمائید.
اميد مي‌رود با به کار گرفتن تمام توان و ظرفيت، به حركت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعيين شده حرکت نمائید. از درگاه خداوند متعال توفيق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دكتر عباسعلي كريمي
رئيس دانشگاه

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

فروغی آموزش پزشکی عمومی

78/10/11 - 00:00

استاد ارجمند جناب آقای دکتر نعمتی پور انتصاب شایسته شما را تبریک می گویم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید فروغی آموزش پزشکی عمومی

پاسخ

78/10/11 - 00:00

یعنی دیگر قرار نیست شیوه نامه انتخاب مدیر گروهها اجرا شود؟

پاسخ