مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

انتصاب دکتر رامین کردی به سمت سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه/ قدردانی دکتر کریمی از دکتر خردمند

دکتر عباسعلي کريمي، رئيس دانشگاه در حکمي دکتر رامین کردی را به سمت سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه منصوب و در نامه‌اي از خدمات ارزشمند دکتر علی عرب‌خردمند قدرداني کرد.

در متن حکم انتصاب آمده است:

جناب آقاي دکتر رامین کردی
دانشيار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
دانشگاه علوم پزشکي تهران به عنوان نماد آموزش عالي در حيطه علوم پزشکي وظيفه خود مي‌داند که با قوت، رسالت خود را در حيطه‌هاي آموزش، تحقيق و فن‌آوري و ارايه خدمات سلامت با کيفيت مطلوب و به صورت روزآمد پيگيري و محقق نمايد.
نظر به تعهد، تجربه و توانمندي‌هاي ارزشمند شما، بدين‌وسيله جنابعالي را به عنوان سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه منصوب مي‌نمايم. انتظار مي‌رود با تعامل سازنده با ساير معاونين و رؤساي دانشکده‌ها و بيمارستان‌ها، بهره‌مندي از توان مديران و کارشناسان آن حوزه و جلب همکاري اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه علاوه بر تدبير امور جاري، نسبت به برنامه‌ريزي لازم تا حصول نتيجه، اهتمام ويژه مبذول فرمائيد.
اميد مي‌رود حوزه بین الملل دانشگاه با به کار گرفتن تمام توان و ظرفيت، به حركت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعيين شده ادامه دهد. از درگاه خداوند متعال توفيق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دكتر عباسعلي کريمي

در متن نامه قدرداني هم آمده است:

جناب آقاي دکتر علی عرب خردمند
دانشيار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
مسئوليت‌پذيري و همکاري اعضاي هيأت علمي در اداره امور اجرايي دانشگاه علوم پزشکي تهران، بدون ترديد يکي از مهمترين عوامل پيشرفت آن در دوره حيات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم مي‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالي در طي دوره مسئوليت معاونت بین‌الملل دانشگاه که نتايج پرباري در پي داشته است سپاسگزاري نمايم و برايتان از درگاه خداوند متعال سلامتي و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
اميدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندي‌هاي ارزنده شما استفاده نمايد.
دكتر عباسعلي كريمي

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

بی نام

78/10/11 - 00:00

با سلام به عنوان یکی از کارکنان معاونت بین الملل دانشگاه، ضمن خسته نباشید به جناب آقای دکتر خردمند، خدمات ایشان در دانشگاه علوم پزشکی تهران و حوزه بین الملل دانشگاه را ارج می نهم و به جد احساس می کنم جای خالی ایشان هرگز پر نخواهد شد و برایشان سلامتی و بهروزی آرزومندم.

هیات علمی

78/10/11 - 00:00

چه عجیبه! کلا تیم جعفریان اوت شدن!

یکی از کارمندان معاونت بین الملل

78/10/11 - 00:00

ضمن خسته نباشید به جناب آقای دکتر خردمند، که معاونت بین الملل را از نقطه صفر تا به اینجا رساندند، باید گفت جای ایشان در معاونت بین الملل همواره خالی خواهد ماند، و معاونت بین الملل با اسم ایشان معنا پیدا می کند، و ما کارمندان معاونت بین الملل هیچ گاه ایشان را فراموش نخواهیم کرد. یکی از کارمندان معاونت بین الملل

78/10/11 - 00:00

مدیریت دکتر عرب خردمند مثال زدنی است !!!!!

مهدی عباسی

بسیار تبریک و تهیت با آرزوی توفیقات الهی برای شما بزرگوار. مهدی عباسی

با سلام با عرض تبریک و ارزوی موفقیت برای آقای دکتر کردی

خردمند عالیه هر جا رفتی خدا به همرات دکتر جان

جواد رفیع نژاد

78/10/11 - 00:00

با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای جناب آقای دکتر خردمند که بواقع از مدیران کار بلد و شایسته دانشگاه بودند.

78/10/11 - 00:00

با سلام و خسته نباشی به جناب دکتر خردمند کسانی که با دکتر کردی از نزدیک کار کردن میدانند با چه انسان شریف و دوست داشتنی هستند به ایشان خیر مقدم میگوییم

78/10/11 - 00:00

به استاد گرانقدر جناب آقای دکتر کردی که از لحاظ علمی، اخلاقی و مدیریتی نمونه هستند تبریک می گویم و امید است با درایت ایشان معاونت بین الملل ساماندهی شود.

78/10/11 - 00:00

جناب آقای دکتر خردمند، از مدیران شایسته ای هستند که فعالیتهایشان همواره مثبت و در جهت پیشرفت دانشگاه بوده است. معاونت بین الملل، حاصل زحمات و تصمیمات مدبرانه ایشان است. برایشان آرزوی سلامتی و سربلندی مستدام داریم. جای ایشان در معاونت بین الملل خالی خواهد ماند.

78/10/11 - 00:00

از صمیم قلب برای جناب آقای دکتر خردمند، فرهیخته مدبر این دانشگاه آزوی تندرستی و موفقیت در کلیه مراحل زندگی را دارم. معاونت بین الملل همیشه زحمات بی شائبه و بی بدیل ایشان را ارج می نهد.