مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

انتصاب دکتر مجید بشکار به سمت رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی پژوهشکده علوم دندانپزشکی، دانشکده دندانپزشکی

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی، دکتر مجید بشکار را به سمت رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی پژوهشکده علوم دندانپزشکی، دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در متن حکم آمده است:

جناب آقای دکتر مجید بشکار
استادیار محترم دانشکده دندان پزشکی

با سلام و احترام،
با عنایت به تخصص،تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی منصوب می شوید. انتظار می رود با تعامل سازنده با سایر مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و بهره مندی از توان پژوهشگران موفق آن حوزه و جلب همکاری اعضای محترم هیات علمی دانشگاه علاوه بر تدبیر امور محوله، نسبت به برنامه ریزی جهت امور مربوط به مرکز تحقیقات تا حصول نتیجه، اهتمام ویژه مبذول فرمایید.
امید می رود مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت ، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده ادامه دهد.
از درگاه خداوند متعال توفیق شمار را در انجام امور محوله خواستارم.
دکتر حسین قناعتی

مرضیه رشیدی