مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

قدردانی سرپرست دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر محمدحسین پورغریب شاهی

انتصاب دکتر محمدحسین صادقیان به عنوان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه در حکمی دکتر محمدحسین صادقیان را به عنوان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر محمدحسین پورغریب شاهی معاون پیشین قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمدحسین صادقیان
استادیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نماد آموزش عالی در حیطه علوم پزشکی وظیفه خود می داند که با قوت، رسالت خود را در زمینه های آموزش، تحقیق و فناوری، درمان، بهداشت و ارائه خدمات سلامت با کیفیت مطلوب و به صورت روزآمد پیگیری و محقق نماید. نظر به تعهد، تجربه، توانمندی و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی جنابعالی، شما را به عنوان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب می‌نمایم.
انتظار می‌رود با تعامل سازنده با سایر معاونان و روسای دانشکده ها، بهره مندی از توان مدیران و کارشناسان آن حوزه و جلب همکاری اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان دانشگاه، علاوه بر تدبیر امور جاری، بر اساس ضوابط، آئین نامه ها و مقررات موجود، نسبت به برنامه ریزی جهت امور ذیل تا حصول نتیجه اهتمام ویژه مبذول فرمائید:
-        عملیاتی نمودن برنامه های توسعه و سلامت دولت متناسب با ماموریت های آن حوزه
-        تعیین اولویت های آن حوزه با توجه به اسناد بالادستی، به ویژه نقشه علمی و همچنین تجارب برنامه های پیشین دانشگاه با هدف تدوین برنامه 4 ساله 1404 -1400 دانشگاه با تکیه بر ارتقای کیفی آن حوزه
-        اولویت قراردادن برنامه ها در زمینه مواجهه با همه گیری کووید 19 و واکسیناسیون تا کنترل مناسب آن
-        تاکید بر محوریت دانشجو در تمام فعالیت های آن حوزه و برقراری ارتباط موثر، سازنده و دوسویه با دانشجویان
-        توجه به نیازهای فرا آموزشی دانشجویان به ویژه نیازهای رفاهی، فرهنگی و خدمات سلامت و مشاوره
-        بهره گیری از ظرفیت فراوان دانشجویان مستعد در برنامه های مختلف و فراهم کردن فضای آرام و پرنشاط برای ایشان
-        پیگیری تکمیل پروژه های نیمه تمام خوابگاهی، رفاهی، فرهنگی و ورزشی دانشجویان با حداکثر توان و سرعت ممکن
-        عمق بخشیدن به برنامه های فرهنگی در جهت برآورده نمودن نیازهای روحی و معنوی دانشجویان با توجه به منابع غنی دینی و ملی با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه
-        ترویج، گسترش و ارتقای رفتار حرفه ای با بهره گیری از آموزه های علمی، دینی و ملی
-        صیانت از منابع فیزیکی و مالی، خلق منابع جدید مالی و مدیریت هزینه ها
-        توجه خاص به ارتقای کرامت نیروی انسانی همراه با افزایش بهره وری و مهارت های ارتباطی کارکنان
 امید می رود حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، به حرکت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعیین شده ادامه دهد. از درگاه خداوند متعال توفیق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دکتر حسین قناعتی
سرپرست دانشگاه

متن نامه قدرادانی از دکتر پورغریب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمدحسین پورغریب شاهی
استادیارمحترم دانشگاه
با سلام و احترام
مسئولیت پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، به ویژه در ایام همه گیری کووید 19 که نتایج پرباری در پی داشته است سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما بهره‌مند گردد.
دکتر حسین قناعتی
سرپرست دانشگاه

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

آزاده صبح خیز

00/07/03 - 08:43

با سلام از زحمات خالصانه و شبانه روزی جناب آقای دکتر پورغریب در دوره تصدی مسئولیت خطیر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه؛ سپاسگذاریم. از خداوند بزرگ، موفقیت و سرافرازی بیش از پیش ایشان را آرزو داریم.

حسین شیخ محمدی

00/07/03 - 11:10

با عرض سلام جناب آقای دکتر صادقیان انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض می کنم، برایتان سربلندی و توفیقات روزافزون در این راه از خداوند رحمان مسئلت می کنم.

بهزاد قبادی مجد

00/07/03 - 11:43

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای جناب آقای دکتر صادقیان عزیز.امیدوارم که با حضورخود در معاونت دانشجویی منشاء پیشرفت و استعلای برنامه های خطیر این معاونت باشید.

علی دیرنده

00/07/03 - 11:55

با سلام و عرض ادب و با تبریک انتصاب شایسته جناب آقای دکترصادقیان و آرزوی توفیقات روز افزون برای این استاد فرهیخته انتظار میرود، ایشان، بتوانند از تمام ظرفیت ها و پتانسیل موجود در حوزه معاونت و مدیریت های زیر مجموعه به نحو شایسته و احسنت بهره برداری نمایند.

ع

00/07/03 - 12:32

با سلام واحترام خدمت جناب آقای دکتر محمدحسین صادقیان انتصاب جنابعالی را به سمت معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض میکنم انشااله موفق باشید

سید محمد موسوی

00/07/03 - 13:36

جناب آقای دکتر محمد حسین صادقیان مراتب صمیمانه ترین تبریکات اینجانب را به مناسبت انتصاب شایسته جناب عالی پذیرا باشید از خداوند منان توفیق روز افزون برایتان مسئلت می نمایم.

حسن پیروزنیا

00/07/03 - 13:40

جناب آقای دکتر صادقیان با سلام و احترام انتصاب به جا و شایسته جنابعالی را به سمت معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض می کنم، آرزوی سربلندی و توفیقات روزافزون از خداوند رحمان مسئلت می کنم. پاسخ

a.s

00/07/03 - 14:15

به نام خدا با سلام و عرض ادب انتخاب به جا و شایسته جناب آقای دکتر صادقیان به سمت معاون دانشجویی دانشگاه را تبریک و برای آقای دکتر پور غریب آرزوی موفقیت و بهروزی دارم

بهمن وهابی

00/07/03 - 14:26

حسین دشتیان

00/07/03 - 15:28

جناب آقای دکتر صادقیان ارجمند ، با سلام و احترام انتصاب شایسته جنابعالی را تبریک عرض نموده وآرزوی موفقیت و سربلندی جنابعالی را از خداوند منان خواستارم.

سهیلا کوهستانی

00/07/03 - 18:11

با سلام و اهدای نیکوترین تحیات، انتصاب شایسته جناب آقای دکتر محمدحسین صادقیان را بعنوان معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه تبریک می گویم. امیدوارم در پرتو الطاف حضرت حق، بیش از پیش موفق و پیروز باشید.

زینب اربابی

00/07/03 - 18:22

جناب آقای دکتر صادقیان نوید مسرت بخش انتصاب شایسته ی حضرت عالی را بعنوان معاون دانشجویی دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می نماییم. ازدر گاه ایزد منان مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی دانشگاه علوم پزشکی تهران مسالت داریم. با سپاس