مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

انتصاب دکتر محمدرضا اکبری باغبانی به عنوان رئیس بیمارستان فارابی؛ قدردانی رئیس دانشگاه از دکتر سیدحسین صدرالسادات

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر محمدرضا اکبری باغبانی را به سمت رئیس بیمارستان فارابی منصوب و در نامه ای از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند دکتر سیدحسین صدرالسادات، رئیس پیشین، قدردانی کرد.

در متن حکم رئیس جدید بیمارستان فارابی آمده است:

جناب آقای دکتر محمدرضا اکبری باغبانی
دانشیار محترم دانشگاه
 با سلام و احترام
       بیمارستان‌ها مراکز اصلی آموزش بالینی، پژوهش و ارائه خدمات درمانی در دانشگاه هستند و ارتقاء سطح خدمات آنها علاوه بر ایجاد رضایت‌مندی مراجعین نیازمند، می‌تواند موجب شکوفایی در عرصه آموزش و پژوهش‌های بالینی گردد.
       بیمارستان فارابی به عنوان بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین مرکز چشم‌پزشکی کشور، سابقه طولانی در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در این رشته دارد. با توجه به تعهد، تجربه و توانمندی‌های ارزشمند علمی و مدیریتی، جنابعالی را به عنوان رئیس بیمارستان فارابی منصوب می‌نمایم.
انتظار می‌رود ضمن پیشبرد امور جاری براساس ضوابط و مقررات نسبت به امور ذیل اهتمام ویژه مبذول فرمائید:
• توجه خاص به ارتقای کرامت نیروی انسانی مرکز و احساس آرامش و امنیت آنها همراه با افزایش بهره‌وری
• جلب مشارکت اعضای محترم هیأت علمی در تدوین و اجرای برنامه‌ها
• تهیه و تکمیل طرح جامع مرکز و پرهیز از ساخت و سازهای جدید خارج از طرح جامع
• ارتقاء کیفی خدمات با تأکید بر رعایت اصول رفتار حرفه‌ای و کرامت بیمار
• ارتقاء سطح آموزش و پژوهش متناسب با اهداف مرکز
• تداوم جلب کمک خيرين براي اصلاح زيرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر
 اميد مي‌رود با بهره‌گيري از حداکثر توان و درايت خود و با جلب مشارکت اعضاي محترم هيأت علمي، کارکنان دلسوز و فراگیران عزيز گام‌هایي بلند در ارتقاء کیفیت و توسعه خدمات آموزشي، پژوهشي و درماني برداشته شود.  بدون ترديد تمام حوزه‌های ذی‌ربط در بیمارستان فارابی و دانشگاه، شما را در دستيابي به اهداف فوق ياري خواهند نمود. از درگاه خداوند متعال توفیق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دکتر عباسعلی کریمی

در متن نامه قدردانی رئیس دانشگاه از رئیس پیشین بیمارستان فارابی آمده است:

جناب آقای دکتر سیدحسین صدرالسادات
دانشیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
  مسئولیت‌پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است. لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی ریاست بیمارستان فارابی که نتایج پرباری در پی داشته است سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما بهره‌مند گردد.
دکتر عباسعلی کریمی

الهام  حق شناس