مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

انتصاب دکتر محمود بیگلر به‌عنوان سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت،

دکتر کریمی، رییس دانشگاه در حکمی دکتر محمود بیگلر را به سمت سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت منصوب کرد.

متن ابلاغ به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر محمود بیگلر
معاون محترم توسعه و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

با سلام و احترام
 نظر به اهمیت استقرار نظام ارتقاء سرمایه انسانی نظام سلامت و در پاسخ به نیازهای آموزش علمی و مهارتی در سطوح فردی و سازمانی کارکنان دانشگاه، با توجه به تصمیم متخذه در جلسه نودو دوم مورخ 1394.10.13 هیات رئیسه دانشگاه، در راستای اجرای بند 7 مصوبه سی و چهارمین جلسه هیات امنای دانشگاه مورخ 1389.10.18 موضوع ایجاد  مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت» جنابعالی را به‌عنوان سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت منصوب می‌نمایم.
به شما مأموریت داده می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود دانشگاه و ساختار موجود در بخش آموزش‌های آزاد و با همکاری نظام آموزش عالی و نظام مهارت و فناوری کشور و حمایت و هماهنگی سایر حوزه‌های دانشگاه، در جهت ارتقای سطح علمی، توانمندی و مهارت‌های حرفه‌ای موردنیاز تمامی مشاغل مصوب دانشگاه اقدام نمایید. انتظار می‌رود در این مسیر نکات ذیل موردتوجه قرار گیرد:
*فعال‌سازی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت
*تدوین ساختار سازمانی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت
*شناسایی و تدوین نیازها و اولویت‌های آموزشی کارکنان با تعیین ظرفیت‌های عملیاتی سالیانه آن به تفکیک واحد محل خدمت با همکاری و هماهنگی معاونین دانشگاه در هرسال
* شناسایی و پیگیری تأمین منابع موردنیاز اجرای برنامه‌های آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه از محل اخذ شهریه تحصیلی و منابع مالی مرتبط با رفاه کارکنان دانشگاه و سایر موارد قابل وصول
* طراحی و اجرای برنامه‌های آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه به شکل پودمانی متناسب با نیازها و اولویت‌های آموزشی هرسال کارکنان با تأیید حوزه‌های مربوطه
ارزشیابی فراگیران در پایان هر دوره پوردمان و صدور مدارک معادل نظام آموزش عالی بر اساس مجموع دوره‌های سپری‌شده موفق
*تشکیل شبکه همکاری آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت با کمک دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به شکل ملی و منطقه‌ای
توفیق جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم
دکتر عباسعلی کریمی
رییس دانشگاه

78/10/11 - 00:00

سلام وتبریک به جناب آقای دکتر بیگلر خواهشمند است در برنامه هایتان در مورد ادامه تحصیل کارشناسان پرستاری در مقطع ارشد با توجه به اینکه کارسخت وشیفتی پرستاران مانع از پذیرفته شدن انها در دانشگاه های دولتی معتبر شده را لحاظ فرمایید.

دانشجو

78/10/11 - 00:00

خدایا بخیر بگذره .معلوم نیست دوباره چه خوابی برای آموزش پرستاری دیدن.

محسن کاظمیان

78/10/11 - 00:00

به نام خدا چناب آقای دکتر محمود بیگلر عزیز با سلام و احترام و دعای خیر به نمایندگی از کلیه کارکنان دانشگاه این انتصاب مبارک و بجا را خدمت حضرتعالی و ریاست محترم دانشگاه تبریک عرض می کنم و برایتان خیر و برکت و تندرستی و دل درستی و عاقبت بخیری آرزو می کنم و امیدوارم هر قدمی که در این راه مقدس دانش افزایی ضمن خدمت برمی دارید باقیات صالحات بوده و ذخیره آخرت شما بشود و در دنیا هم در سایه رحمت و حمایت واسعه الهی باشید. ارادتمند: م.کاظمیان (معاونت غذا و دارو)

78/10/11 - 00:00

جناب آقای دکتر بیگلر با حسن خلق و تواضع همراه با کاردانی خود،در هرجا که حضور داشتند،منبع خیر و بر کت بوده اند.امید آنکه با تکیه بر تجارب گذشته در این عرصه نیز موفق باشند و این نکنه را همواره مدنظر قرار دند که کادر پزشکی و غیر پزشکی را به نسبت مساوی ببینند و تلاشها فقط معطوف همکاران پزشک نگردد.