مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

قدردانی معاون توسعه دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر علیرضا نمازی شبستری

انتصاب دکتر مسعود میرمعینی به سمت مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه دانشگاه در حکمی دکتر مسعود میرمعینی را به عنوان مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه منصوب و در نامه ای از دکتر نمازی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مسعود میرمعینی

با سلام و احترام
قطعاً خدمتگزاری در نظام جمهوری اسلامی ایران نعمتی بزرگ است و توفیق در امر خدمت رسانی، شایسته و سزاوار انسان هایی است که نهادی پاک و مطهر دارند و ضمیرشان آکنده از تعهد و ارزش های والای انسانی و اسلامی است.
نظر به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی، به عنوان مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.
انتظار می رود با همت شما و جلب مشارکت کلیه همکاران خدوم آن مدیریت در جهت ارتقاء ارائه خدمت حرکت نموده و با بهره گیری از ابزارهای نوین مدیریتی، توانمندی ها و امکانات موجود گام های بلندی در راستای تحقق برنامه های دانشگاه بردارید.
توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

در متن نامه قدردانی از دکتر نمازی  آمده است:

جناب آقای دکتر علیرضا نمازی شبستری
استادیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام،
چه غرورآفرینند عزیزانی که در کمـال صداقت و درستکاری، بهترین لحظات عمر خود را در سنگر خدمت به دانشگاه سپری کردند و درجهت تحقق اهداف این دانشگاه بزرگ، خالصـانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و با پذیرش غم، شادی و با توکل به ایزد منـان در کنار سایر همسنگران، از خود گذشتند و اینک با کوله باری از تجربه سنگر را به عزیز دیگر می سپارند.
لذا وظیفه خود می دانم، از زحمات بی دریغ، مساعی ارزشمنـد و اهتمام ویژه جنابعالی در طول مدت تصدی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه تشکر و قـدردانی نمایم.
امید است پیوسته در راه خدمت به نظام مقـدس جمهوری اسلامی ایران تحت فرامین مقام عظمای ولایت موفق و پیروز باشید.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

میرزایی

00/07/04 - 12:58

شادباش فراوان به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران برای این انتخاب شایسته، و آرزوی موفقیت برای جناب آقای دکتر میر معینی عزیز

آزاده شهبازی

00/07/04 - 13:41

اینجانب قبلا" تجربه همکاری نزدیک با ایشان را داشته ام انتخاب شایستعه و بجایی انجام شده . به کارکنان دانشگاه تبریک میگم.

رحیم محمودی

00/07/04 - 15:00

باسلام واحترام انتصاب شایسته جناب آقای دکتر میر معینی بزرگوار را تبریک عرض می نمایم واز خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون وسربلندی وسرفرازی ارزومندم

هما صادقیان

00/07/04 - 15:35

با سلام و احترام؛ استاد ارجمند : جناب آقای دکتر میرمعینی انتخاب شایسته حضرتعالی در جایگاه مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه ، باعث سرور و شادمانی خانواده دانشگاه و اعضای آن است . امید است که با درایت و دانش خود جهت پیشبرد اهداف والای سرمایه های انسانی موفق و موید باشید .

علیرضا عبدالهی
00/07/04 - 16:06

باسلام . انتصاب شایسته آقای دکتر میر معینی را تبریک عرض می نمایم واز خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون وسربلندی وسرفرازی آرزومندم. انشالله شایسته سالاری و عدالت حاکم شود.

محمد توکلی

00/07/04 - 19:46

لطف دکتر میرمعینی عزیز شامل حال هر کسی که تجربه کار مستقیم باهاشون داشتن شده. قطعا تحول بزرگی از جنس رضایت پرسنل دانشگاه در پیش خواهد بود. روحیات ایشان هم سنگ مدافعان امنیت در جبهه هاست با همون اندازه فداکاری و تلاش شخصا قلبا خوشحالم .

ناشناس

00/07/04 - 23:30

باسلام و احترام انتصاب آقای دکتر میر معینی را تبریک میگم و از خداوند مهربان برای ایشان سلامتی و موفقیت و سرفرازی را آرزومندم . ایشان مرد بزرگ و شایسته ای هستند . خدا حفظشان کند .

میرحسینی

00/07/05 - 10:17

باسلام. انتصاب شایسته اقای دکترمیرمعینی درسمت جدید راتبریک و ان شاءالله موفق باشند.

کارمند مرکز طبی کودکان

00/07/05 - 10:24

بسیار خرسندم از دیدن این خبر شیرین ،جناب آقای دکتر میر معینی یه پناه امن هستند برای همه، من در دوران خدمت ایشان اخلاق، صداقت و عدالت را احساس کردم.جناب دکتر مهربان برای شما سعادتمندی را آرزومندم

کارمند

00/07/06 - 14:03

با سلام ضمن تبریک به دکتر میرمعینی عزیز باید از همه خدمات ارزشمند و مردم داری دکتر نمازی تشکر کنم. دکتر نمازی با جان و دل تا جایی که قوانین اجازه می داد مشکلات همکاران را با اخلاق خوب و سعه صدر مرتفع می کرد. امیدوارم هر جا که هستند همچون همیشه پیروز و موفق باشند.

مرجان خبیری

00/07/07 - 13:54

با سلام ضمن عرض موفقیت برای آقای دکتر میرمعینی، بعنوان یک عضو کوچک از دانشگاه جا داره از تلاش های بی شائبه و دلسوزانه جناب آقای دکتر نمازی تشکر کنم ایشان واقعا در طول مدت مدیریت ایشان بی نظیر و بی وقفه کار کردند. انشالله هرجا که هستند شاد و سلامت و موفقتر از همیشه باشند.

صدف علی پور

00/07/07 - 23:53

عرض خداقوت به جناب دکتر نمازی. طی سالهای زیاد مسئولیت سختی که داشتند رو به نحو احسن، پر انرژی و با رفتار و اخلاق حسنه، انجام دادند. برای ایشون آرزوهای موفقیت همیشگی دارم.

عباس مومنی

00/07/08 - 14:43

سلام.ضمن تشکر وقدردانی صمیمانه از زحمات ارزنده چندین ساله جناب آقای دکترنمازی،آرزوی توفیق روزافزون برای آقای دکتر میرمعینی درمسئولیت جدید را دارم.

ز. کفیل

01/06/13 - 22:27

به حق دکتر میر معینی عزیز شایسته بهترین پست ها هستند. انسانی شریف،صدیق،درستکار. ارزوی سلامتی و موفقیت براشون دارم