مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

بازدید رئیس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان جورجانی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه با همراهی دکتر سعید ناطقی معاون درمان از بیمارستان جورجانی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر قناعتی در پایان بازدید روز شنبه دوم بهمن 1400 از بیمارستان جورجانی گفت: این بیمارستان از فضای خیلی وسیعی برخوردار و از لحاظ موقعیت و دسترسی بسیار مناسب است. نکته دیگر این است که افرادی که در این قسمت از شهر زندگی می کنند از نظر مالی جزو طبقه متوسط و ضعیف جامعه هستند.

وی افزود: به دلیل داشتن بخش کودکان و زنان اگر بتوان بیمارستان های بهرامی و آرش را در اینجا تجمیع کرد بسیار مفید واقع خواهد شد و برای این منطقه مناسب است.

دکتر ناطقی هم بر تجمیع تخت های بستری کودکان دانشگاه تهران با محوریت دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان بهرامی تاکید کرد...