مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

بازدید مدیر مرکز قلب تهران از نمایشگاه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی

دکتر حاجی قاسمی در بازدید از نمایشگاه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، همزمان با برگزاری پنجمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی که روزهای 16 تا 18 آبان 1400 در سالن همایش های صدا و سیما برگزار می شود، دانشگاه علوم پزشکی تهران با برپایی نمایشگاه  دستاوردهای خود در حوزه سلامت و گردشگری سلامت را معرفی می کند.
مرکز قلب تهران نیز به عنوان یک مرکز تک تخصصی در غرفه نمایشگاه دانشگاه حضور پیدا کرد.
دکتر علیرضا حاجی قاسمی مدیر مرکز قلب و سید محسن اسماعیلی مدیر روابط عمومی ضمن شرکت در کنگره گردشگری از نمایشگاه بازدید کردند، در خلال این بازدید مدیر مرکز قلب با دکتر قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار و پیرامون مشکلات بیماران بین المللی و گردشگری سلامت بحث و تبادل نظر کردند.

سید محسن  اسماعیلی

سید محسن اسماعیلی