مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

بررسی بیمه بیماران متکدی و مجهول‌الهویه در جلسه ستاد اجرایی طرح تحول سلامت

در جلسه ستاد اجرایی طرح تحول سلامت، بیمه بیماران متکدی و مجهول‌الهویه بررسی شد.

در این جلسه‌ای که روز دوشنبه 6 دی 95 در محل ستاد مرکزی دانشگاه با حضور دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه، دکتر علی پور، معاون درمان و اعضای کمیته طرح تحول سلامت برگزار شد،
 دکتر علی پور در این جلسه ضمن اعلام مصوبات جلسه کمیته هتلینگ که 22 آذر 95 برگزار شده بود به بررسی برنامه‌های مرتبط با طرح تحول نظام سلامت ازجمله بیمه بیماران متکدی و مجهول‌الهویه، بیمه درمان اتباع بیگانه افاغنه و عراقی و چگونگی پرداخت کارانه به تکنسین‌های مشارکت‌کننده در برنامه مدیریت درمان سکته قلبی پرداخت.
وی همین در خصوص کارانه مهندسان پزشکی و داروسازان در طرح تحول سلامت با توجه به افزایش کاری و اصلاح صدور احکام پزشکان 2k در دانشگاه سخن گفت.
در این جلسه حاضران در جلسه نظرات و پیشنهادهای خود را درزمینهٔ موضوعات مطرح شده بیان کردند.
خبرنگار و عکاس: نسیم اخگر

نسیم اخگر