مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

تفاهم نامه همکاری دانشگاه های علوم پزشکی تهران و مشهد امضا شد

دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر محمدعلی کیانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور گسترش کیفی و کمی آموزش پزشکی و انتقال تجارب علمی و فن آورانه و استفاده بهینه و پایدار از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی و توسعه بین المللی سازی بین دو دانشگاه تفاهم نامه امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدت این تفاهم نامه از 24 مهر 1400 به مدت چهار سال است.
به کارگیری و اشتراک زیرساخت ها و ظرفیت های ایجاد شده و امکانات فضاهای آموزشی، تحقیقاتی، فن آورانه و رفاهی بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشهد، ارتقای توانمندی های علمی، آموزشی، پژوهشی و فن آورانه دانشجویان و اعضای هیئت علمی دو دانشگاه، برگزاری دوره های مشترک تخصصی – تکمیلی و کمک به توسعه بین المللی سازی در دو دانشگاه از اهداف این تفاهم نامه است.

دکتر سیدفرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در مراسم امضای تفاهم نامه حضور داشت.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی