مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار شد،

جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه، دکتر رستمیان، معاون اجتماعی فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسی زاده،  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر گروه‌های مرتبط روز شنبه 18 آذرماه 96 در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه، در حاشیه این جلسه، هدف از برگزاری این جلسه را مشارکت همه دستگاه‌های زیربط در خصوص اجرای هماهنگ برنامه‌های فرهنگی در تمام مراکز تحت پوشش دانست و گفت: در این جلسات طرح‌های مختلف فرهنگی مطرح می‌شود تا همه دستگاه در خصوص طرح‌های پیشنهادی اعلام نظر کنند و به تصمیم مشترک برسد.
وی با اشاره به اینکه این جلسات هر دو ماه یک‌بار برگزار می‌شود، گفت: در این جلسه مباحثی چون فعالیت‌های برون‌مرزی جهادی و بررسی اساس‌نامه کانون پزشکان جهادی بدون مرز دانشگاه، آئین‌نامه داخلی کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی و آئین‌نامه ابلاغی وزارت متبوع و طرح های پیشنهادی از سوی نهادهای ذی ربط مطرح شد.
خبر : نسیم اخگر
عکس: مهدی کیهان