مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشاور عالی مقام معظم رهبری

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیدار با سردار سرلشکر دکتر سید یحیی صفوی، مشاور عالی مقام معظم رهبری و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی، گزارشی از برنامه‌های هماهنگ شده برای برگزاری همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری در حوزه‌ سلامت دفاع مقدس ارائه کرد.

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشاور عالی مقام معظم رهبری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 28 مرداد 1402 در دفتر سردار سرلشگر صفوی،  سردار نصراله فتحیان، رئیس مؤسسه‌ بهداری رزمی، دکتر محمدعلی محققی عضو هیئت‌علمی و دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.
در این جلسه‌ گزارشی پیرامون نحوه‌ برگزاری همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری در حوزه‌ سلامت دفاع مقدس ارائه شد. این همایش قرار است 5 مهر امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شود.
در این نشست سرلشکر صفوی ضمن تأیید و استقبال از این حرکت علمی در راستای معرفی زوایای فناورانه‌ دفاع مقدس، بر نگاه به آینده در رویکرد و مقالات این همایش تأکید کرد.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی