مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

رییس دانشگاه، دکتر آرش جعفـریه را به عنوان رییس بیمارستان امیراعلم منصوب کرد

دکتر علي جعفريان، رييس دانشگاه در حکمي دکتر آرش جعفـريه را به عنوان رييس بيمارستان اميراعلم منصوب کرد.

در متن اين حکم آمده است:

جناب آقاي دکتر آرش جعفـريه
استاديار محترم دانشگاه
سلام عليکم
بيمارستان‌ها از جمله مراكز اصلي آموزش، پژوهش و ارائه خدمات در دانشگاه هستند و ارتقاء سطح آنها نه تنها در ايجاد رضايت‌مندي مراجعين نيازمند تأثيري چشمگير دارد، بلكه موجب شكوفايي در عرصه آموزش و پژوهش‌هاي باليني است.
بدين‌وسيله با توجه به عملكرد و توانمندي شما، جنابعالي را از تاريخ اول ارديبهشت‌ماه 1395 مصادف با ايام ميلاد مسعود اميرالمؤمنين حضرت علي عليه السلام به عنوان رئيس بيمارستان اميراعلم منصوب مي‌نمايم.
انتظار مي‌رود با توجه به سابقه طولاني بيمارستان اميراعلم، با استفاده از توان بالاي همكاران هيأت علمي و كاركنان نسبت به امور ذيل اهتمام ورزيد:
- برنامه‌ريزي براي ارتقاء سطح فعاليت‌هاي آموزشي پژوهشي در تمام سطوح و رشته‌ها
- استفاده از تمام ابزارهاي موجود در جهت ارتقاء كيفيت خدمات درماني با تأكيد بر رعايت اصول رفتار حرفه‌اي و توجه به كرامت بيمار
- تكميل طرح توسعه بيمارستان شامل راه‌اندازي هرچه سريع‌تر ساختمان جديد و بيمارستان مروستي
- تلاش براي جلب كمك خيرين در مسير اصلاح زيرساخت‌ها و ارتقاء خدمات
- تداوم اجراي طرح تحول سلامت در بيمارستان
اميدوارم با استعانت از درگاه باري‌تعالي و عنايات حضرت ولي‌عصر عليه‌السلام در انجام امور محوله چنانچه مورد رضاي او است، موفق باشيد.
دکتر علي جعفريان
رئيس دانشگاه
توضيح اينکه رياست اين بيمارستان پيش از اين بر عهده دکتر حسن توکلي بود. دکتر توکلي از اول ارديبهشت 95 به عنوان معاون توسعه دانشگاه کار خود را آغاز خواهد کرد.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

مرادپور

78/10/11 - 00:00

با سلام انتصاب شما بعنوان رییس بیمارستان تبریک گفته موفقیت شما را در پیشبرد اهداف از خداوند خواهانم

یوسف مسعودیان

78/10/11 - 00:00

جناب آقای دکتر جعفریه انتصاب شایسته جنابعالی را تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال موفقیت روز افزون شما را در نیل به اهداف مورد نظر آرزومندم.

هیات علمی

78/10/11 - 00:00

آیا جوان گرایی و اعتماد به جوانان فقط در پزشکی صورت می پذیرد یا در سایر رشته ها هم چنین انتخابی انجام می شود؟