مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

قدردانی رئیس دانشگاه از دکتر سروش برای استقرار نظام مراقبت عفونت‌های بیمارستانی

رئیس بیمارستان شریعتی به دلیل تلاش در استقرار نظام مراقبت عفونت بیمارستانی، از دکتر جعفریان لوح تقدیر دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، دکتر جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارسال تقدیرنامه‌ای از دکتر احمدرضا سروش رئیس بیمارستان شریعتی قدردانی و تشکر کرد.
این لوح تقدیر به دلیل انتخاب بیمارستان شریعتی به‌عنوان بیمارستان برتر در کنترل عفونت بیمارستانی اعطا شده است. متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمدرضا سروش
رئیس محترم بیمارستان دکتر شریعتی

سلام‌علیکم
ازآنجایی‌که بیمارستان دکتر شریعتی به‌عنوان بیمارستان برتر درزمینه کنترل عفونت بیمارستانی انتخاب‌شده است، بدین‌وسیله از تلاش‌های مداوم و کوشش‌های مستمر جنابعالی در استقرار و توسعه نظام مراقبت عفونت بیمارستانی تقدیر و تشکر نموده، به‌رسم تکریم، این لوح تقدیر تقدیم می‌گردد. امید است در سایه الطاف بیکران خداوند متعال موفق و مؤید باشید.

دکتر علی جعفریان
رئیس دانشگاه