مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

قدردانی رئیس دانشگاه از کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه‌های بهداشت و درمان اسلامشهر و ری

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در نامه‌های جداگانه به دکتر قیوم زاده، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و دکتر سلمانی و دکتر تاجیک به ترتیب مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان اسلامشهر و شهرری از همه همکاران پرتلاش این واحدها تشکر کرد.

در متن این نامه آمده است:

رئیس محترم مرکز بهداشت جنوب تهران/مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر / شهرری
با سلام و احترام
ضمن تبریک مجدد سال نو لازم می‌دانم از زحمات ارزشمند جنابعالی/سرکار عالی، مدیران محترم مراکز جامع سلامت، پزشکان گران‌قدر و کارکنان سخت‌کوش در ارائه خدمات تشخیصی درمانی موردنیاز بیماران و مراجعین در طول ایام تعطیلات نوروزی سپاسگزاری نمایم.
خواهشمند است به شکل مقتضی تقدیر و تشکر اینجانب به همه همکاران پرتلاش ابلاغ شود.
امیدوارم این تلاش‌ها مورد رضایت خداوند متعال قرار بگیرد.
سلامتی و توفیق روزافزون شما را آرزومندم.
دکتر عباسعلی کریمی

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

78/10/11 - 00:00

پاسخ

شریفی

78/10/11 - 00:00

از ریاست محترم دانشگاه به خاطر حسن نظر و توجهی به سیستم بهداشتی دارند بسیار سپاسگزار هستیم.

پاسخ