مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

انتصاب دکتر بيگلر به عنوان مشاور رئيس دانشگاه در امور خيرين و مشاركت‌هاي مردمي

قدردانی رییس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه از خدمات دکتر بیگلر

در آخرین حضور دکتر محمود بیگلر در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه از خدمات و تلاش‌های او در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکر و قدردانی شد.

در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه که روز شنبه 28 فروردین 95 برگزار شد، دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه از تلاش ارزنده دکتر بیگلر در طی دوران خدمت وی به عنوان معاون توسعه در دانشگاه علوم پزشکی تهران قدردانی کرد و در ادامه تک‌تک اعضای هیئت‌رئیسه با برشمردن خدمات وی در سال‌های اخیر از او تشکر کردند.

همچنین رییس و اعضای رئیسه دانشگاه در پایان این جلسه عکس دسته‌جمعی به یادگار گرفتند.
توضيح اينکه دکتر دیناروند معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در حکمي دکتر محمود بیگلر را به عنوان مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی منصوب کرد.

مراسم تقدیر از خدمات دکتر بیگلر معاون توسعه سابق دانشگاه و معرفی دکتر حسن توکلی، معاون توسعه جدید دانشگاه ساعت 8 تا 10 روز چهارشنبه 1 اردیبهشت 95 در طبقه نهم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر جعفريان در نامه اي ضمن قدرداني از دکتر بيگلر وي را به عنوان مشاور رئيس دانشگاه در امور خيّرين و مشاركت‌هاي مردمي منصوب کرد.
متن نامه رییس دانشگاه به شرح زیر است:

جناب آقاي دكتر محمود بيگلر
سلام عليكم
مديريت سازمان گسترده‌اي چون دانشگاه علوم پزشكي تهران با توجه به گستره فعاليت‌ها و تنوع حوزه‌ها نيازمند مديراني است كه بتوانند از ابزارهاي كارآمد و دانش روز به درستي استفاده نمايند.
بدين‌وسيله از تلاش‌هاي مستمر و ارزنده شما در دوران تصدي معاونت توسعه مديريت و برنامه‌ريزي منابع دانشگاه كه عليرغم چالش‌هاي فراوان پيش‌رو و اجراي برنامه‌هاي وسيعي مانند طرح تحول سلامت با نتايج درخشاني همراه بوده است تشكر مي‌كنم و ضمن آرزوي توفيق در مسئوليت جديد در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، با توجه به سوابق ارزشمند و تجربيات اجرايي جنابعالي، شما را از تاريخ اول ارديبهشت‌ماه 1395 مصادف با ايام ميلاد مسعود اميرالمؤمنين حضرت علي عليه السلام به عنوان مشاور رئيس دانشگاه در امور خيّرين و مشاركت‌هاي مردمي منصوب مي‌نمايم.
انتظار مي‌رود با حضور در جلسات شوراي دانشگاه، با استفاده از تجربيات گذشته و همفكري با مديران محترم دانشگاه در حوزه‌هاي مختلف، ضمن پيگيري فعاليت‌هاي انجام شده قبلي در جهت توسعه مشاركت مردم در تمام حوزه‌هاي مرتبط با سلامت اقدام فرمائيد.
اميدوارم با استعانت از درگاه باري‌تعالي و عنايات حضرت ولي‌عصر عليه‌السلام در انجام امور محوله چنانچه مورد رضاي اوست، موفق باشيد.
دکتر علي جعفريان
رئيس دانشگاه

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

78/10/11 - 00:00

دوران معاونت آقای دکتر بیگلر، دوران طلایی توسعه دانشگاه بود. چشم امید کارمندان به ایشان بود، انشااله در مسئولیت جدید موفق باشند.

78/10/11 - 00:00

دکتر بیگلر مدیر مهربان دوستت داریم.

دکتر محمدعلی چراغی
78/10/11 - 00:00

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن؛ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود. الحق و الانصاف که جناب دکتر بیگلر عزیز و دوست داشتنی، بسان جان بودند در کالبد دانشگاه با نگاه عدالت محور در حمایت از همه در پیشبرد اهداف دانشگاه. همواره ایشان را فردی متین، خردمند و حامی و دارای برنامه یافتم و نشست و برخاست با ایشان مایه یادگیری های جدید مدیریتی بود. از تمامی زحمات ایشان قدردانی می کنیم و مسئولیت خطیر جدید را هم به ایشان تبریک عرض کرده و توفیقات بیش از پیش این بزرگ مرد نازنین را از حضرت سبحان آرزومندم. دکتر محم

تاجیک

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر بیگلر به حق یکی از سرمایه های ارزشمند دانشگاه بوده و هستند که همواره با صبوری و آرامش و درعین حال جدیت و پشتکار ستودنی مجموعه معاونت توسعه را طوری مدیریت نموده اند که موجب شکوفایی و به ثمر نشستن تلاش همه واحدها و زیر مجموعه های دانشگاه در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده گردد.ضمن سپاس فراوان برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون در سایه عنایت حق تعالی دارم.

رضا

78/10/11 - 00:00

بسیار حیف شد برای ما غیر هیئت علمی ها ایشان یک حامی بود که از حقوق ما دفاع میکرد.چون خودشان هیئت علمی نبودند وتفاوت ها را درک میکردند.انشا اله جناب اقای دکتر توکلی هم مثل ایشان عمل کنند.برایشان ارزوی موفقیت داریم واززحمات ایشان در طول تصدی مسئولیتشان تشکر مینماییم..

محمد رضا روئینی

78/10/11 - 00:00

بنام خدا اینجانب به سهم خود از تلاشهای جناب آقای دکتر بیگلر در زمان تصدی معاونت توسعه قدردانی و برای ایشان در سمت جدید آرزوی توفیق مینمایم. دکتر روئینی -داروسازی

78/10/11 - 00:00

با سلام .آقای دکتر بیگلر پایه گذار ارائه خدمات رفاهی مناسبی با توجه به توان دانشگاه بودند. کارکنان قدیمی به خاطر دارند که حداقل در ده سال پیش بسیاری از این خدمات حداقلی هم وجود نداشت و ایشان با دید مثبت پذیرای ایده های جدید و تلاش در بهبود وضع موجود بودند. ضمن قدردانی از ایشان و آرزوی توفیق در جایگاه جدید امیدوارم آقای دکتر توکلی نیز در راستای اجرا و بهبود روند موجود موفق و موید باشند.

78/10/11 - 00:00

دکتر بیگلر نمونه یک انسان واقعی با وجدان عادل و مدیر بود.حیف شد که دانشگاه ایشان را از دست داد

78/10/11 - 00:00

جناب آقای دکتر بیگلر برادری صادق ، مسئولی دلسوز - پرتلاش - سلیم النفس که خدمات و منش ایشان ان شاء الله همواره مورد توجه کارکنان دانشگاه و بالاتر از همه خداوند متعال بوده و خواهد بود مسلما" در مسئولیت جدید کما فی السابق موثر و منشاء اثر خواهند بود

مهدی

78/10/11 - 00:00

با سلام تو چند سال خدمت اینجانب در دانشگاه با تعدادی از عزیزانی که معاونت توسعه دانشگاه را بعهده داشتند همکاری داشتم لاکن دوران طلایی آقای دکتر بیگلر را هرگز نباید فراموش کنیم . ایشان در دوران تحریم امکاناتی را برای همکاران فراهم کردند که قابل تصور نیست. مدیریت ایشان، مردم داری و همت ایشان در حل مشکلات دانشگاه و تک تک ما کارمندان واقعا مثال زدنی است. من که در حوزه مالی در حال فعالیت هستم نبود منابع رو در سالهای اخیر واقعا حس کردم چه بسا خوش قلبی ایشان بود که خداوند یاری کرد و مطالبات پرسنل از دانشگاه در حد

یار

78/10/11 - 00:00

جناب اقای دکتر بیگلر از مدیران مردمی و بی نظیر بود کارکنان دانشگاه هرگز ایشان را فراموش نخواهند کرد و در پست جدید برای ایشان آرزوی موفقیت دارم

سید

78/10/11 - 00:00

اینجانب از اینکه ایشون به آل پیغمبر توجه نمودند و در روز عید غدیر از سادات تقدیر نمودند سپاسگذارم.

بیکران

78/10/11 - 00:00

جناب آقای دکتر بیگلر هر آمدنی رفتنی دارد چه خوب که نامی نیک به یادگار بنهیم ارزوی موفقیت روزافزون را برایتان خواستارم امیدوارم به مانند همیشه منشاء خیر واثر باشید