مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

مراسم یادبود سومین روز درگذشت مرحوم مهرداد کریمی با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

با حضور جمع زیادی از شرکت‌کنندگان، مراسم سومین روز یادبود مرحوم مهرداد کریمی برگزار شد.

گالری عکس

سومین روز درگذشت مهرداد کریمی، مسئول سمعی بصری روابط عمومی مرکز قلب تهران با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر پورحسینی، رئیس مرکز قلب تهران، معاونان، مدیر و مسئولان واحدهای درمانی، اداری و همچنین اساتید، پزشکان، پرستاران و کارکنان واحدهای مختلف مرکز قلب و دیگر شخصیت‌های فرهنگی و علمی برگزار شد.
حضور جمع زیاد شرکت‌کنندگان در این مراسم نشان از علاقه‌مندی همه دوستداران به خصوصیات اخلاقی و فردی آن مرحوم بود.
چهره‌های هنری و علمی مختلف نیز در این مراسم حضور داشتند پروفسور سمیعی یکی از چهره‌های حاضر در این مجلس بود.
در این مراسم بزرگداشت با یادآوری خدمات و زحمات 17 ساله مرحوم مهرداد کریمی، نام و یاد و خاطره ایشان گرامی داشته شد.
عکس و خبر: روابط عمومی مرکز قلب تهران

مهدی  گلپایگانی