مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

ملاقات رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با استاد فرخ شادان

دکتر حسین قناعتی با حضور در بیمارستان شریعتی با دکتر فرخ شادان، استاد پیشکسوت فیزیولوژی دیدار و برای وی آرزوی سلامتی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر قناعتی در دیدار عصر سه شنبه 16 فروردین 1401 روند درمان دکتر شادان را از تیم پزشکی وی جویا شد.
توضیح اینکه 20 بهمن 1393 از نیم قرن تلاش علمی دکتر شادان، استاد پیشکسوت گروه فیزیولوژی دانشگاه تجلیل شد. دکتر شادان در این مراسم گفت: من سخنور نیستم و همیشه فقط در کلاس صحبت کرده‌ام اما امروز از شما قدردانی می‌کنم که با این مراسم من را شاد کردید و بر من منت گذاشتید.
دکتر شادان ادامه داد: زمانی که در بیابانی راه می‌روید سطح زمین صاف است کم‌کم به ناهمواری‌ها و پس‌ازآن به قله می‌رسید، علم نیز چنین است ابتدا کسانی راه علم را هموار کردند و بعد افرادی مانند ارشمیدس، گالیله، نیوتن، کلود برنارد و انیشتین علم را به قله رساندند. وی افزود: همیشه به علت شادی‌هایی که برایتان پیش می‌آید شاکر باشید و به خاطر تلخی‌هایی که در زندگی دارید زبان به گلایه باز نکنید که هردوی این‌ها از نعمات خداوند و لازمه زندگی انسان هستند.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

فایل ها

دکتر پاکدامن-هیات علمی دانشکده دندانپزشکی

01/01/17 - 12:40

استاد ارجمندم دوستتان داریم و برایتان آرزوی سلامتی و طول عمر می کنیم.

پاسخ