مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

پبام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز گفتار درمانی

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز گفتار درمانی پیام تبریک صادر کرد.

دکتر حسین قناعتی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران متن پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
اول اردیبهشت بزرگداشت استاد سخن “حضرت سعدی” و روز گفتاردرمانی بر متخصصان محترم، اساتید، اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان گفتاردرمانی تبریک عرض می‌کنم.
گفتار یکی از مهترین نعمات الهی است که به ودیعه در اختیار انسان قرار داده شده است. گفتار از اولین ابزار ارتباط است که همه ما به جبران این ودیعه باید در سخن گفتن هایمان کمال دقت را داشته باشیم.
جامعه امروز جامعه گفتمان است و درمانگر گفتار و زبان نقش بسیار مؤثری هم در ارتباط با افراد سالم و هم بیماران دارای اختلالات گفتارو زبان دارد.
دانشکده توانبخشی یکی از قدیمی ترین دانشکده های توانبخشی کشور است و حقیقتا در این دوره توانسته نماد علمی و عملی و جامعه محوری خود را نشان دهد.
ان‌شاءالله با کمک تمامی اهالی دانشکده توانبخشی و حمایت دانشگاه بتوانیم در جهت اقتدار نظام جمهوری اسلامی و کشور عزیزمان برای جامعه ای با توانمندی بالا قدم برداریم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران