مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر محمدرضا اویسی

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت دکتر محمدرضا اویسی، استاد گروه آموزشی کنترل غذا و داروی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
 خبر درگذشت همکار ارجمند و پرتلاش جناب آقای دکتر محمدرضا اویسی، استاد محترم گروه آموزشی کنترل غذا و داروی دانشکده داروسازی، موجب تأسف و تألم گردید.
 فقدان این استاد ارزشمند را که سالیان متمادی در امر آموزش و تربیت جوانان همت گماشت و کارشناسان و متخصصان ارزشمندی برای کشور تربیت کرد، به خانواده محترم ایشان، جامعه علمی کشور، دانشجویان و دانشگاهیان گرامی، خصوصاً همکاران ایشان در دانشکده داروسازی تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن استاد فقید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی آن مرحوم صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.
دکتر عباسعلی کریمی

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

داود بیکی
00/01/23 - 12:23

با سلام آسمانی شدن استاد بزرگوار و همکار عزیزمان جناب آقای دکتر اویسی را حضور خانواده محترمشان تسلیت عرض می نمایم و از خداوند منان برایشان طلب صبر دارم. دکتر بیکی

دکتر امید سبزواری

00/01/23 - 12:40

انالله و انا الیه راجعون برغم اینکه از بیمارى ایشان مطلع بودم، شنیدن خبر درگذشت این رفیق شفیق بسیار تلخ، ناگوار و دردناک است. برادرى عزیز، دوستى مهربان و همسایه اى بزرگوار را از دست دادم. یاد باد روزهایى که پس از بازگشت او از سفر، در دفتر من یا ایشان قهوه مى نوشیدیم و خاطرات گذشته را ورق زده و از اتفاقات روزگار سخن مى گفتیم. برادرم، روحت شاد و در آرامش ابدى امید سبزوارى

مهدی وزیریان
00/01/23 - 13:23

استادی دلسوز و معلمی توانا را از دست دادیم.. به واقع از بهترین اساتید دوران دانشجویی من بودند.. روحشان شاد

حمیدرضا ادهمی

00/01/23 - 13:30

استاد بسیار متعهد و با اخلاقی بودند. خدایشان بیامرزد

سعید گودرزی

00/01/23 - 14:29

خداوند روح استاد بزرگوار اخلاق مدار را با اولیاء محشور فرماید.

محمدرضا روئینی

00/01/23 - 14:47

بگذارید و بگذرید، ببینید و دل مبندید و چشم بیندازید و دل مبازید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت. گروهی که بدین زرق و برق فریبنده دل و دین گذاشتند، همین که طبل بسیج فرو کوفته شد، حیران ماندند، و از سیم و زر ماه و خورشید گریبان و دامن تهی داشتند. امام علی (ع) خداوند رحمت کند این دوست بزرگوارمان را. من که به جز خیر از ایشان ندیدم.

منان حاجی محمودی
00/01/23 - 16:20

ملیحه برازنده

00/01/23 - 16:22

زبان در توصیف سجایای اخلاقی ایشان قاصر است. باور نبودنشان در دانشکده بسیار سخت است.مدتی در امور اجرایی همکارشان بودم جز حسن خلق و ادب و تعهد و محبت ندیدم. خداوند با اولیا محشورشان گرداند.

محمد عباسی نظری

00/01/23 - 21:10

استادی به معنی واقعی کلمه" با اخلاق" را از دست دادیم. روحشان شاد

محمد رئوفی
00/01/24 - 10:46

غفران و رحمت الهی برای استاد عزیز مهربان و بااخلاق و سلامتی و طول عمر با عزت برای خانواده ایشان از پروردگار متعال خواهانیم. خدا رحمتشان کند

علیرضا زرین آرا

00/01/30 - 21:47

بسیار متاسف و شگفت زده شدم. اخلاق حسنه و دقت نظرهای بسیار دوستانه ایشان در امور اجرایی و علمی ستودنی و باارزش بود. یاد روزهایی که با هم درشورای پژوهشی دانشگاه در مورد پروژه ها گفتگو میکردیم بخیر باد. خدایش بیارمزاد و در بهشت برین جایگاه اعلا عنایت کناد. درگذشت ایشان بسیار خسارت بار است و بسیار زود بود. عرض تسلیت به همه همکاران محترم دانشکده داروسازی و دوستان این مرد شریف.