مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت شهدا/ توسعه بخش‌های مختلف علمی مرهون جان‌فشانی‌های شهدای گران‌قدر و ایثارگران است

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه در پیامی فرار رسیدن ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت شهدا را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
پندار ما این است که ما مانده‌ایم و شهدا رفته‌اند
... اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده‌اند. (شهید آوینی)
سلام خدا و فرشتگان و بندگان صالح خدا بر شهدا

عزت و سرفرازی ایران اسلامی و توسعه بخش‌های مختلف علمی به‌ویژه علوم پزشکی، مرهون خودباوری برخاسته از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و جان‌فشانی‌های شهدای گران‌قدر و ایثارگران معززی است که درراه دفاع از کشور و میهن عزیز اسلامی‌مان از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند.
بی‌شک اختصاص ایام و روزی به نام گرامی داشت شهدا امری سمبیلیک است زیرا بانگ عزتمندی و غیرت دینداریشان در لحظه‌لحظه زندگی ما و در گوش زمان طنین‌انداز است.
این‌جانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۲ اسفند؛ سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی یاد و خاطره شهدای عرصه علم و جهاد را گرامی می‌دارم و بر خود وظیفه می‌دانم از پایداری و شکیبایی، صلابت و بصیرت خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران قدردانی نمایم.
دکتر عباسعلی کریمی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران