مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

درس معلم ار بود زمزمه محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ متن پیام به شرح زیر است:
دوازده اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، روز معلم، روز استاد، روز تعلیم و تربیت بر ره پویان علم و دانش گرامی باد.
مقام معلمی و استادی والاترین مقام‌ها در تمام مکاتب اخلاقی جهان است و به همین اندازه بار مسئولیت معلمان و استادان سنگین است.
در این مناسبت فرخنده و روز بزرگ به مقام والای اساتید و همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی تهران ادای احترام می‌کنم و به روح بلند تمامی بزرگانی  که به نحوی در مهمترین پایگاه علم و فرهنگ کشور نقش‌آفرینی کردند و امروز در جمع ما نیستند درود می‌فرستم. بدون تردید موفقیت‌های نهاد گران‌قدر دانشگاه و یکایک دانشجویان نتیجه حضور متعهدانه و عالمانه اساتید ارزنده است.
اینجانب با افتخار به خدمتگزاری در عرصه متعالی علم و دانش، با ارج نهادن به مقام شامخ استاد و تعلیم و تربیت؛ توفیقات روزافزون و سلامتی و سربلندی همه استادان محترم را از خداوند بزرگ مسئلت می‌نمایم.
دکتر حسین قناعتی

مهدی  گلپایگانی