مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

نشست هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد

تشریح مجموعه اقدامات مالی، توسعه‌ای و رفاهی دانشگاه، باوجود محدودیت منابع و نوسانات شدید ارزی

در نشست هیات رئیسه دانشگاه گزارش عملکرد مالی دانشگاه در یک سال گذشته، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گالری عکس
در این نشست که مطابق معمول یکشنبه‌ها، 8 مهر 97، در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، دکتر کریمی در سخنان پیش از دستور، به تدوین سالنامه آماری دانشگاه اشاره کرد و گفت: این سالنامه حدود 12 سال است که در دانشگاه منتشر می‌شود و همکاران در طول این سال‌ها زحمات بسیاری برای جمع‌آوری اطلاعات آن متقبل شدند. با توجه به اهمیت استخراج آمار و کاربرد آن در بسیاری از کارهای مطالعاتی دانشگاه، لازم است در بعضی از اطلاعات ارائه‌شده بازنگری صورت گیرد.
وی با ذکر نمونه‌هایی از آمار ارائه‌شده در سالنامه که نیاز به بازنگری دارد، خواستار مشارکت معاونت‌ها و واحدها در ارائه اطلاعات دقیق و کاربردی شد و گفت:  بایستی آمار دانشجویان و کارکنان نیز به تفکیک مقطع و نوع استخدام در این سالنامه درج شود. واحدها هرچه سریع‌تر اطلاعات خود را در اختیار مجموعه دکتر مرعشی قرار دهند تا کار تدوین سالنامه به‌موقع آغاز شود.
دکتر کریمی همچنین از معاونان آموزشی و دانشجویی خواست خلاصه‌ای از روند پذیرش دانشجویان ورودی 97 ، ظرفیت پذیرش دانشکده‌های مختلف و نحوه اسکان آنان در خوابگاه‌ها را در نشست بعدی ارائه دهند.
دکتر مرعشی مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نیز از دقت نظر دکتر کریمی در مطالعه و توجه به جزئیات سالنامه تشکر کرد و گفت: با معاونت‌ها مکاتبه شده که نظرات خود را در خصوص آمار ارائه‌شده واحد خود مطرح  و نماینده‌ای را معرفی کنند که کار جمع‌آوری اطلاعات را پیش ببریم.

پوشش بیمه همگانی کارکنان دانشگاه

در ادامه دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، از پوشش بیمه همگانی کارکنان دانشگاه خبرداد و گفت: کارکنان با پوشش این بیمه می‌توانند از تمامی خدمات بیمارستان‌های دانشگاه استفاده کنند و امیدواریم اجرای این طرح موجب افزایش رضایتمندی در کارکنان شود.
وی با اشاره به رایزنی‌های انجام‌شده در عقد قرارداد با بیمه تکمیلی گفت: جلسات متعددی با دو  سازمان بیمه‌گر  برگزار شد و امکانات و محدودیت‌های هر دو، مورد مقایسه و بررسی قرار گرفت؛ سرانجام با توجه به شرایط مناسب بیمه دی با این سازمان به توافق رسیدیم.

بررسی عملکرد مالی دانشگاه؛ پرداخت نظام مند  کارانه

سپس دستور جلسه بررسی شد و  آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، به تشریح عملکرد مالی دانشگاه در واحدهای مختلف پرداخت.
وی عنوان گزارش خود را از مهر تا مهر نامید و گفت: در این گزارش عملکرد مالی دانشگاه از مهرماه سال 96 تا مهرماه سال 97  و در مدت یک سالی که دکتر کریمی مسئولیت دانشگاه را پذیرفتند موردبررسی قرار می‌گیرد.
مدیر امور مالی دانشگاه، با مقایسه مطالبات دانشگاه در این بازه زمانی گفت: مطالبات دانشگاه از بیش از هزار و 100 میلیارد تومان سال گذشته، به هزار و 80 میلیارد رسیده است.
وی با اشاره به کاهش 17 درصدی بدهی‌های دانشگاه در یک سال گذشته گفت: با توجه به افزایش قیمت‌ها، این کاهش بدهی نشان‌دهنده مدیریت درست هزینه در دانشگاه است.
چترروز به تشریح وضعیت پرداخت کارانه پزشکان و کارکنان پرداخت و گفت: با توجه به تأکید رییس دانشگاه، پرداخت کارانه نظام‌مند شد و در بیست و پنجم هرماه به‌حساب پزشکان و کارکنان واریز می‌شود. همچنین بدهی کارانه پزشکان از 10 ماه به 6 ماه و کارکنان از 9 ماه به 5 ماه کاهش یافت.
مدیر مالی دانشگاه، در توضیح وضعیت دانشگاه در پرداخت پاداش و ذخیره مرخصی اعضای هیات علمی گفت: پاداش و ذخیره مرخصی اعضای هیات علمی که از ابتدای سال 95 پرداخت‌نشده بود تا اسفندماه پرداخت‌شده است. البته ذخیره مرخصی اعضای هیات علمی که از ابتدای فرودین 96 تسویه نشده بود در سال 97 تسویه شده است.
وی با اشاره به وضعیت دانشگاه در پرداخت پاداش و ذخیره مرخصی کارکنان غیرهیات علمی گفت: ذخیره مرخصی که از ابتدای فرودین ماه 96 تسویه نشده بود در سال 97 تسویه شد. درمجموع بدهی دانشگاه در پرداخت پاداش و ذخیره مرخصی بازنشستگان غیرهیات علمی به 32 درصد کاهش یافت.
چترروز در بخش دیگری از سخنان خود، به تشریح عملکرد مالی معاونت‌های درمان، آموزش، پژوهش، دانشجویی، غذا و دارو و اجتماعی پرداخت.
وی با اشاره به میزان پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه گفت: با توجه به تأکید رییس دانشگاه بر جلوگیری از ساخت‌وسازهای جدید و تکمیل پروژه‌ها نیمه‌کاره دانشگاه، پیشرفت پروژه بیمارستان رازی از 67 درصد در سال گذشته به 95 درصد، بیمارستان زنان تهران از 42 درصد به 100 درصد، کلینیک بیمارستان شریعتی از 30 درصد به 95 درصد رسیده است. روند تکمیل پروژه‌های دیگر نیز با جدیت پیگیری می‌شود.
مدیر مالی دانشگاه، در توضیح نحوه بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی گفت: خوابگاه بوستان 6، به مساحت 4 هزار 500 مترمربع زیربنا، پس از 10 سال، احداث می‌شود. همچنین خوابگاه سمیه با مساحت 10 هزار مترمربع زیربنا، ظرف مدت 2 ماه(از مرداد تا شهریور امسال)، با تأمین اعتبار هیات رئیسه به‌عنوان خیرین و تخصیص اوراق، بازسازی‌شده است.
چترروز در بخش دیگری از گزارش خود، به اقدامات انجام‌شده در جهت ارتقا خدمات رفاهی کارکنان شامل افزایش تسهیلات قرض‌الحسنه، امکان استفاده از مهمانسراهای سایر دانشگاه‌ها و امکان اقامتی، ایجاد سایت رفاهی به‌منظور برخورداری عادلانه کارکنان از امکانات رفاهی و... همچنین دستاوردهای این حوزه که برای نخستین بار در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام‌شده شامل تجاری‌سازی نرم‌افزارهای دانشگاه،  طراحی و استقرار سامانه تغذیه، سامانه انتقال درون‌سازمانی و... اشاره کرد.

تأکید بر تخصیص متناسب منابع به امور دانشگاه

پس از گزارش عملکرد مالی دانشگاه، رییس دانشگاه، فعالیت‌های انجام‌شده را نتیجه همت،  تلاش و امید همه همکاران در واحدهای مختلف و مدیریت منابع دکتر بیگلر و خانم چترروز دانست و گفت:  اغلب همه افراد هنگام ورود خود، اخبار بد و ناامید کننده را منتقل می کنند؛ اما من همچنان امیدوار هستم بخصوص وقتی‌که سخنرانی رییس‌جمهور امریکا و  رییس‌جمهور کشورمان را در سازمان ملل شنیدم.
وی افزود: بشخصه اهل سیاست نیستم و از پشت پرده‌های آن خبر ندارم اما همین‌که در یک سازمان بین‌المللی مبنای سخنرانی نماینده دو کشور ایران و امریکا را شنیدم بسیار خوشحال شدم. همین‌که رییس‌جمهور آمریکا در ابتدای سخنرانی خود ادعا می‌کند در دو سال ریاست جمهوری خود به اندازه همه تاریخ امریکا کار کرده و باعث خنده حضار می شود؛ درحالی‌که رییس‌جمهور ما این‌گونه منطقی و مستدل صحبت می‌کند؛ نشان می‌دهد، طرف مقابل آن‌قدرها هم که فکر می‌کنیم دقیق و حساب‌شده عمل نمی‌کند که بتواند موجب نابودی کشورمان شود.
دکتر کریمی بابیان اینکه در این شرایط باید همچنان به کار و تلاش خود ادامه دهیم افزود: هدف اصلی دانشگاه آموزش و پژوهش است و درمان نیز به‌عنوان یکی از اولویت‌های جامعه جز وظایف دانشگاه محسوب می‌شود.
رییس دانشگاه با تأکید براینکه آموزش نباید در سایه سنگین درمان و پژوهش قرار گیرد افزود: با توجه به جذب بهترین دانشجویان کشور باید آموزش در دانشگاه موردتوجه بیشتری قرار گیرد.
وی افزود: دکتر سهراب و دکتر صحرائیان باید درزمینهٔ جذب اعتبارات بیرون از دانشگاه برای پیشبرد اهداف حوزه آموزش و پژوهش تلاش کنند.
دکتر کریمی بار دیگر بر ایجاد امکانات مناسب برای دانشجویان تأکید کرد و گفت: از ابتدا تاکنون حوزه دانشجویی کمتر موردتوجه قرارگرفته است. این درحالی‌ است که امکانات خوابگاه‌ها، دانشکده‌ها و ستاد بسیاری از دانشگاه‌های شهرستان‌ها به‌مراتب بهتر از تهران است. لذا باید تلاش کنیم در بلندمدت وضعیت دانشکده‌هایی که در کوچه‌پس‌کوچه‌ها قرار دارند و در شأن دانشگاه تهران نیستند را اصلاح کنیم.
رییس دانشگاه بابیان اینکه در تقسیم منابع باید نسبت امور دانشجویی نیز در نظر گرفته شود افزود: خوابگاه‌ها وضعیت مطلوبی ندارند؛ درحالی‌که مهم‌ترین مسئله دانشجویان شهرستانی از روز اول خوابگاه است. خوابگاه دمشق به دلیل فرسودگی بیش‌ازحد تخلیه‌شده، خوابگاه‌های دیگر هم نیاز به رستوران، کتابخانه و سالن ورزشی دارند.
وی افزود: خوابگاه مطهری فقط ظرفیت اسکان 64 دانشجوی متأهل را دارد درحالی‌که دانشگاه، 13 هزار دانشجو دارد یعنی  در این سال‌ها ظرفیت بیشتری برای دانشجویان متأهل ایجاد نشده است.
دکتر کریمی بر استفاده از حمایت‌های خیرین در بازسازی خوابگاه‌ها تأکید کرد و گفت: یکی از خیرین پس از بازدیدی که از مرکز طبی کودکان داشت و از نیازهای این مجموعه آگاه شد؛ از ساخت پروژه خود صرفه نظر کرد و تصمیم گرفت بیمارستانی برای کودکان بسازد. در حوزه دانشجویی نیز می‌توانید خیرین را به بازدید از خوابگاه‌ها ببرید. مطمئناً با دیدن شرایط آن، از ساخت خوابگاه‌ها حمایت می‌کنند.
رییس دانشگاه بار دیگر بر جلوگیری از ساخت‌وسازهای بی‌رویه در بیمارستان‌ها تأکید کرد و گفت: در بیمارستان امام خمینی ساخت‌وسازهای بسیاری صورت گرفته درحالی‌که ساخت پارکینگ بسیار مهم‌تر از پروژه‌های دیگر است که خوشبختانه در حال احداث آن هستیم. امیدواریم در آینده سایر پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه به نتیجه برسند.
وی با اشاره به نحوه متمرکز اداره بیمارستان‌ها گفت: باتوجه به شرایط اقتصادی کشور و دانشگاه چاره‌ای جز مدیریت متمرکز اداره بیمارستان‌ها نداریم. هرچند که هریک از بیمارستان‌ها شرایط، رشته و نگرش مدیریتی متفاوتی دارند اما اگر در این شرایط به‌صورت متمرکز حمایت نشوند در پرداخت‌های پرسنلی، تغذیه و تأمین دارو و تجهیزات با مشکل مواجه خواهند شد.
دکتر کریمی بابیان اینکه همه تلاشمان این است که برنامه‌های دانشگاه اجرایی شود افزود: درآمد دانشگاه مبلغ مشخصی است که عمدتاً از واحدهای درمانی تأمین می‌شود. از طرفی تأمین دارو و تجهیزات و پرداخت‌های پرسنلی باید در اولویت دانشگاه قرار گیرد. در این شرایط  و با توجه به بودجه‌ای که در اختیار داریم باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم  که به یک نسبت امور و برنامه‌های دانشگاه تحت پوشش قرار گیرد.

دیدگاه هیات رئیسه

دکتر موسوی رییس دفتر بازرسی بر استفاده از حمایت دانش‌آموختگان تأکید کرد و گفت: دانشگاه تهران از ظرفیت دانش‌آموختگان خود در حمایت مادی و معنوی دانشگاه به‌خوبی بهره‌مند می‌شود. ما هم می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
دکتر صادق نیت رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی نیز پرداخت به‌موقع کارانه، پوشش همگانی بیمه کارکنان، ازسرگیری پروژه مهدی کلینیک، تأمین متمرکز غذای بیمارستان‌ها و احداث پارکینگ طبقاتی،  را از اقدامات ارزشمندی دانست که در این مدت صورت گرفته و خواستار شفافیت مباحث مالی به تفکیک واحدهای مختلف شد و گفت: رفع ابهامات مالی و شفافیت امور، به همراهی واحدها با معاونت توسعه کمک بیشتری می‌نماید.
دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه نیز بابیان اینکه در حوزه بهداشت تا آخر امسال مشکل کمبود منابع نخواهیم داشت، پیشنهاد داد، گزارش‌های مالی به‌طور منظم و هر شش ماه یک‌بار ارائه شود و افزود: اطلاعات مالی به مدیران کمک می‌کند نقاط ضعف و قوت عملکرد خود را شناسایی و بهتر برنامه‌ریزی نمایند.
دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، هماهنگی که در سایه مسئولیت دکتر کریمی بین واحدهای مختلف ایجادشده را موجب آرامش دانشگاه دانست و گفت: متأسفانه شرایط اقتصادی کشور بر فضای دانشگاه و اعضای هیات علمی حاکم شده و اغلب انگیزه کمی برای فعالیت‌های پژوهشی دارند.
دکتر نفیسی رییس دانشکده پزشکی، نیز با اشاره به بازتاب پرداخت منظم کارانه دانشگاه، در دانشگاه‌های دیگر که برخی معوقه پرداخت کارانه‌شان به تیرماه سال گذشته بازمی‌گردد، در خصوص نحوه استفاده از پارکینگ طبقاتی بیمارستان امام، به بیان تجربه کشورهای دیگر پرداخت و پیشنهاد‌هایی را در این زمینه ارائه کرد.
دکتر رضایی معاون درمان، عملکرد مالی دانشگاه را نتیجه سیاست‌گذاری صحیح حاکم بر آن دانست و گفت: توانمندی ستاد دانشگاه نباید موجب تضعیف توانمندی واحدهای محیطی شود چراکه با هم‌افزایی توانمندی‌های این دو مجموعه می‌توان نتیجه بهتری را به دست آورد.
دکتر حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه نیز از نحوه تعامل شرکت‌های پخش دارو و تجهیزات در تأمین کمبودهای دانشگاه ابراز نگرانی کرد و گفت: امیدوارم با تأکیدی که دانشگاه در حمایت از دارو و تجهیزات دارد این مسائل به‌زودی برطرف شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

8 نظر برای این مقاله وجود دارد

ناشناس

ناشناس

78/10/11 - 00:00

اقای دکتر گرامی، لطفا به توسعه و بهبود شرایط دانشکده پیراپزشکی هم توجه بفرمایید. ما واقعا نیاز به حمایت داریم و فضای فیزیکی دانشکده بسیار محدود و در سطح یک دانشکده نیست.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام وقتتان بخیر و خداقوت. لطفا با توجه به شرایط حال حاضر معشیت کارمندان قرارئدادی مدنظرتان باشد و یا برای تبدیل وضعیت آنان کاری کنید چرا بدنه کارمندان قراردادی اصلا به چشم نمیاد در حالی که تعداد زیادی کارمند قراردادی در دانشکده ها و بیمارستانها هستند

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
معاونت بین الملل

معاونت بین الملل

78/10/11 - 00:00

با سلام و عرض خسته نباشد. 1- قبل از انتخاب شرکت بیمه گر برای کارکنان لطفا بین دو گزینه مورد نظرتان مثل ایران و دی نظرسنجی انجام دهید. و طبق معمول تصمیم گیری هایتان را به کارکنان دیکته نکنید. حق بیمه تکمیلی از حقوق خود کارکنان کسر می شود و باید امکان اعلام نظر داشته باشند. نه اینکه چون به لزوم داشتن بیمه تکمیلی اعتقاد دارند از سر ناچاری مجور به انتخاب گزینه انتخاب شده توسط دانشگاه شوند. 2- در خصوص امور رفاهی خواهشمند است به معاونت ها نظارت بیشتری داشته باشد مثلا در خصوص حق لباسی که به عده ای از کارشناسان در

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام جدیدا تحول خوبی در ارائه اماکن اقامتی از طریق اداره رفاه صورت گرفته و به سمت عدالت پیش رفته اند لطفا در خصوص وام ها هم همین روش اجرایی شود

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام آقای دکتر کریمی عزیز کارمندان دانشگاه علوم پزشکی تهران به حق مظلومترین قشر حقوق بگیر دولت هستند پرستاران سختی کار دارند و آف دارند پزشکان همین طور اما کارمندان پا به پای اینها در تمامی مراحل هستند آف ندارند سختی کار ندارند کارانه کمتر دارند حقوق کمتر لطفا فکری بکنید واقعا مسئله مهم دیگر این است که ما مثل همه هیچ مزیتی از نظر درمان در بیمارستانهای دانشگاه نداریم لااقل نوبت طولانی به ما ندهند یا تسهیلات خاصی برایمان قائل شوند با تشکر از همیاری شما استاد عزیز

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام و خسته نباشید به همکاران محترم مالی دانشگاه و تقدیر و تشکر از زحمات مدیر محترم امور مالی دانشگاه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
پرسنل ارشد قراردادی حرفه ای

پرسنل ارشد قراردادی حرفه ای

78/10/11 - 00:00

باسلام و ادب و خداقوت به استاد عزیز جناب دکتر کریمی وه الحق همیشه علاوه بر مسائل آموزش،پژوهش و درمان، مسائل رفاهی و ارتقای انگیزه کارکنان دانشگاه بعنوان یکی از دغدغه های اولویت دار ایشان بوده و هست و همچنین از جناب دکتر بیگلر که دیدگاهی پرسنلی دارند کمال تشکر و قدردانی را داریم.خواسته پرسنل قراردادی حرفه ای که دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی می باشند و در کل مجموعه دانشگاه تعداد ایشان زیاد نمی باشد و نظر به اینکه حقوق این تعداد از کارکنان نیز توسط دولت از طریق بانک مرکزی پرداخت می گردد تدابیری در هیات رئیسه دا

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام. جای تعجب دارد که گزارش مفصل هیات علمی ، دانشجویان و کارکنان به تفکیک همه موارد قابل گزارش از دید مسئولین محترم پنهان مانده و این بخش ها را ندیده اند یا اینکه خبرنگار محترم اشتباه گزارش نموده است و دکتر کریمی نظرات و پیشنهادهای دیگری مطرح نموده اند. . فصل دوم سالنامه حاوی اطلاعات کامل دانشجویی هست و گزارش کارکنان نیز در فصل های بعدی به طور کامل آمده است. البته همانطور که دکتر کریمی فرموده اند سالنامه آماری دانشگاه مجموعه ای پویا هست که برای تکمیل شدن نیازمند مشارکت همه معاونت ها و واحد‌ه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *