مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

با حضور رییس دانشگاه جلسه نهایی هیات داوران مرکزی چهارمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا برگزار شد

دکتر کریمی بر تشویق و حمایت از فعالیت‌های دانشجویان تأکید کرد

جلسه هیات داوران مرکزی چهارمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا به‌منظور انتخاب نهایی برگزیدگان از میان 614 دانشجوی داوطلب تشکیل شد.

گالری عکس
در این نشست که عصرگاه روز سه‌شنبه 30 آبان 96 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر فرزین حلب چی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، با اشاره به زمان‌بندی چهارمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا گفت: از اردیبهشت‌ماه فراخوان جشنواره اعلام شد و از یک شهریور تا 15 مهرماه دانشجویان فرصت داشتند که مدارک خود را ارسال کنند البته این مهلت تا 22 مهرماه تمدید شد.
وی با اشاره به فرآیند داوری جشنواره گفت: پس از بررسی شرایط کاندیداها در کمیته‌های تخصصی، جلسه هیات داوران مرکزی به‌منظور انتخاب نهایی شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود.
دکتر حلب چی از افزایش 8 درصدی میزان مشارکت دانشجویان در این دوره از جشنواره خبر داد  و گفت: در دور اول جشنواره 488 فرم، دور دوم 439 فرم، دور سوم 567 فرم و امسال 614 فرم از سوی دانشجویان به دبیرخانه جشنواره ارسال‌شده است.
وی به مقایسه تعداد شرکت‌کنندگان به تفکیک دانشکده‌ها پرداخت و گفت: امسال ازنظر تعداد شرکت‌کننده، دانشکده پزشکی و به نسبت تعداد دانشجو، دانشکده فناوری‌های نوین بیشترین میزان مشارکت را داشتند.
  معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به میزان مشارکت دانشجویان براساس مقاطع تحصیلی گفت: امسال در مقطع دکترای تخصصی حدود 37 درصد، دکترای عمومی حدود 26 درصد، کارشناسی ارشد حدود 20 درصد، کارشناسی حدود 11 درصد، دستیاری حدود 3 درصد و فلوشیپ 0.4 درصد نام‌نویسی کردند.
دکتر حلب چی از تسهیل روند اعطای گرنت برگزیدگان خبر داد و گفت: فرآیند اعطای گرنت در سال گذشته بازنگری و مقرر شد در قالب طرح‌های HSR در هیات رئیسه دانشگاه تصویب شود. درواقع تلاش کردیم محدودیت‌ها را از میان برداریم و متناسب با حیطه‌های مختلف گرنت ها را تخصیص دهیم.
وی با تأکید بر ایجاد زمینه مناسب برای رشد استعدادهای دانشجویان در عرصه‌های مختلف گفت: 13 هزار و 912 دانشجو مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه، که 70 درصد آنان در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند؛ بیشترین فعالیت را در حوزه آموزشی و پژوهشی دارند به‌طوری‌که در جشنواره‌ها و مسابقات مختلف بافاصله زیادی، بالاترین رتبه‌های آموزشی و پژوهشی را نسبت به دانشگاه‌های دیگر کسب می‌کنند درحالی‌که از این تعداد، حدود 100 تا 200 نفر در حوزه‌های دانشجویی فعالیت می‌کنند که این میزان مشارکت واقعاً کم است لذا بایستی شرایط لازم برای فعالیت فوق‌برنامه آنان در دانشگاه فراهم شود.
در ادامه جلسه، دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری، دکتر سهراب پور معاون آموزشی، دکتر پورغریب مدیر تربیت‌بدنی، دکتر نوروزی مدیر امور هنری و فوق‌برنامه، دکتر رضایی معاون درمان و دکتر باقرزاده مدیر امور فرهنگی دانشگاه به ترتیب به معرفی کاندیداها در حیطه‌های پژوهشی، آموزشی، ورزشی، ادبی هنری و اجتماعی، خدمات سلامت و تعهدحرفه‌ای و قرآن و عترت پرداختند.

تأکید بر شناسایی فعالیت‌های دانشجویی
دکتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه یکی از اهداف برگزاری جشنواره دانشجویی ابن‌سینا را شناسایی دانشجویان فعال در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، قران و عترت، خدمات سلامت، هنری ادبی، اجتماعی و ورزشی دانست و گفت: شناخت دانشجویانی که در عرصه‌های مختلف، فعالیت‌های نوآورانه‌ای دارند در حفظ نشاط محیط‌های دانشجویی بسیار تأثیرگذار است.
وی فضای دانشجویی را شاداب و بانشاط توصیف کرد و گفت: برگزاری این جشنواره در آذر که ماه شور و نشاط دانشجویی است به دانشجویان این پیام را منتقل می‌کند که علاوه بر تحصیل در رشته خود، علاقه‌مندی‌شان را به تاریخ، ادبیات و هنر کشورشان نشان دهند و در این عرصه فعالیت کنند.
دکتر کریمی، دانشگاه را محل آموزش‌وپرورش استعدادهای دانشجویان و ایجاد شور و اشتیاق در جوانان دانست و با تأکید بر حمایت از فعالیت‌های دانشجویی گفت: جای‌جای این دانشگاه مملو از دانشجویان نخبه‌ای است که علاوه بر عرصه علمی، در زمینه‌های مختلف فرهنگی نیز درخشان هستند و شناخت و معرفی این عزیزان در تشویق آنان نقش بسزایی دارد.

نتایج داوری
براین اساس با نظر هیات داوران در بخش آموزشی از بین 253 داوطلب 10 نفر در بخش دانشجوی برتر آموزشی و 3 در بخش دانشجوی فعال آموزشی، در بخش پژوهشی از بین 138 داوطلب 12 نفر، در بخش قرآن و عترت از بین 12 داوطلب 2 نفر، در بخش خدمات سلامت و تعهد حرفه‌ای از بین 30شرکت‌کننده 4 نفر، در بخش هنری و ادبی از بین 35 داوطلب 5 نفر، در بخش اجتماعی از بین 61 داوطلب 2 گروه و 3 نفر، در بخش ورزشی از بین 42 داوطلب 6 نفر برگزیده شدند.
همچنین جلسه داوری کمیته تخصصی دانشجوی نمونه و جامع به‌زودی برگزار خواهد شد که در آن دانشجویانی که در بیش از یک بخش از جشنواره برگزیده و حائز شرایط لازم باشند انتخاب می‌شوند.
 توضیح اینکه جشنواره دانشجویی ابن‌سینا به‌منظور حمایت و تشویق فعالیت‌های ارزشمند دانشجویان، با شعار «دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان‌گرایی» 14 آذرماه 1396 برگزار می‌شود. در این جشنواره دانشجویان در 8 بخش آموزشی، پژوهشی، قرآن و عترت، خدمات سلامت و تعهد حرفه‌ای، هنری- ادبی، اجتماعی، ورزشی و دانشجوی جامع به رقابت می‌پردازند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: میثم عطری

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی