مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

بازدید صمیمانه رییس دانشگاه از معاونت تحقیقات و فناوری

دکتر کریمی بر روان‌سازی فرآیندهای پژوهشی و اعتماد به محققان تأکید کرد

دکتر کریمی رییس دانشگاه با حضور در معاونت تحقیقات و فناوری، ضمن گفتگو با مدیران و کارشناسان واحدهای مختلف این حوزه، در جریان روند اجرای کار و مسائل بخش‌های مختلف قرار گرفت و بر تسهیل فرآیندهای پژوهشی تأکید کرد.

گالري عکس
در این بازدید صمیمانه که روز شنبه 14 بهمن 96، از ساعت 10 صبح آغاز شد و تا حدود ساعت یک بعدازظهر به طول انجامید، دکتر کریمی ابتدا با حضور در دفتر معاون تحقیقات و فناوری با دکتر صحرائیان و دکتر حسن‌پور به گفتگو پرداخت، سپس از واحدهای مختلف حسابداری، مدیریت پژوهشی، دفتر ارتباط با صنعت، امور اداری، دفتر ثبت اختراع و ابداعات و هماهنگی مراکز تحقیقاتی  بازدید کرد و با کارکنان هر بخش به گفتگو پرداخت.
رییس دانشگاه با حضور در هر بخش خواستار بیان مسائل و مشکلات آن‌ها شد و دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر حسن‌پور مدیر امور عمومی، دکتر رضایی معاون مدیر امور پژوهشی، دکتر منظم مدیر دفتر همکاری دانشگاه و صنعت، دکتر امان لو مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی و دکتر درکوش مدیر دفتر ثبت اختراعات پس از معرفی فعالیت‌های واحدهای مربوطه و همکاران شاغل در آن، مسائل و راه‌حل‌های پیشنهادی خود را  مطرح کردند.
دکتر کریمی با حضور در جمع کارشناسان پژوهشی با طرح این پرسش که کدام‌یک از شما، پروسه طرح‌های پژوهشی را روان‌تر انجام می‌دهید؟ پاسخ آنان را که بیانگر بعضی مسائل و محدودیت‌ها بود شنید و گفت: بسیار مهم است کارکنان از مسئولیت و وظایفی که به آنان محول می‌شود لذت ببرند. من 43 سال است که در دانشگاه مشغول فعالیت هستم و فکر می‌کنم انسان باید از کاری که انجام می‌دهد و به او محول شده لذت ببرد.
دکتر کریمی بر تسهیل فرآیندهای پژوهشی و اعتماد به محققان تأکید کرد و گفت: توصیه می‌کنم به‌جای سخت‌گیری، فرآیندهای پژوهشی را روان‌سازی کنید و حتی اگر با نگاه کارشناسانه می‌خواهید جواب منفی بدهید آن را به شکل مناسبی بیان کنید.
وی افزود: وقتی قرار است محققان به یکی از نیازهای کشور پاسخ دهند باید به آنان اعتماد و شرایط را برایشان تسهیل کنیم درواقع اولین قدم در پژوهش اخلاقی، اعتماد به محققان است.
رییس دانشگاه بر اصلاح شرایط موجود و شیوه مکاتبات در صدور گواهی‌ها تأکید کرد و گفت: باید با تغییر نگرش در کارشناسان و بهبود شرایط موجود،  پژوهشگران را موردحمایت قرار دهیم تا  با میل و رغبت به معاونت تحقیقات و فناوری مراجعه کنند.
 سپس دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، به بیان مسائل این حوزه پرداخت و برنامه‌های اصلاحی آن پرداخت و گفت: طرح‌ها برای کارشناسی متدولوژی توسط همکاران متدولوژیست موردبررسی قرار می‌گیرند و نظرات آنان به مجری منتقل می‌شود یکی از اصلاحات ما بازنگری در نحوه نگارش این نظرات است که تلطیف شده تر به دست مجریان برسد و تاکنون هم بازخوردهای خوبی از اصلاح این شیوه داشتیم.
وی درخصوص بررسی هزینه طرح‌ها گفت: یکی از برنامه‌های آینده معاونت که برای اجرایی شدن آن تلاش می‌کنیم، واگذاری کارشناسی هزینه طرح‌ها به مراکز است که با اجرایی شدن آن معاونت نقش نظارت‌کننده را خواهد داشت.
توضیح اینکه، این بازدید یک روز پیش از برگزاری جشنواره ابن‌سینا برگزار شد و همکاران معاونت تحقیقات و فناوری مشغول فراهم کردن مقدمات آن بودند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

الف.امید

الف.امید

78/10/11 - 00:00

با سلام. فقط کافیست یک نظرسنجی بدون اسم و نظرخواهی بدون اسم برگزار گردد تا به عمق ماجرا ی ببرند. با چنین حرف و جلساتی کار از کار پیش نمی رود...

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی

دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی

78/10/11 - 00:00

با توجه به اینکه جایگاه پژوهشگران و مدارک اعطایی به آنان هر ساله در حال تنزل است، به آینده پژوهش در کشور امیدوار نیستیم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *