مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

بررسی عملکرد گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه

دکتر کریمی کسب رتبه نخست در بسیاری از شاخص‌های آموزشی را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت

در نشست هیئت‌رئیسه، رئیس دانشگاه، موفقیت در اغلب شاخص‌های آموزشی را، حاصل تلاش اعضای هیئت‌علمی، مدیران گروه‌ها، همکاران دانشکده‌ها و حوزه آموزش دانشگاه دانست. همچنین دکتر سالاری فر مدیر گروه بیماری‌های قلب و عروق، عملکرد این گروه را تشریح کرد.

گالری عکس
تسلیت رئیس دانشگاه، به مناسبت شهادت رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع
در این نشست که یکشنبه 9 آذر 99 در سالن مدافعان سلامت برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، با تسلیت شهادت محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع گفت: ایشان از سرمایه‌های مخلص و خدمتگزار در عرصه‌های علمی، پژوهشی، مدیریتی و اجرایی کشور بودند و شهادتشان در این دوران بسیار تأسف‌آور است. آنچه مسلم است اینکه ایشان در خارج از کشور و برای دشمنان تفکر و علم بیشتر شناخته‌شده بودند؛ به‌طوری‌که نابخردانی در سازمان ملل، نامشان را برده و گفته بودند؛ این اسم را به خاطر بسپارید. این واقعه هر انسانی را به فکر وا‌می‌دارد.

موفقیت دانشگاه در نتایج ارزیابی‌های آموزشی

دکتر کریمی در ادامه سخنان خود، با اشاره به نتایج ارزیابی‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که از سوی وزارت بهداشت به‌تازگی اعلام‌شده افزود: در بسیاری از شاخص‌های آموزشی، رتبه دانشگاه خوب است و این حاصل تلاش اعضای هیئت‌علمی، مدیر گروه‌ها، دانشکده‌ها و آموزش دانشگاه است که جادارد به همکاران خسته نباشید و خداقوت بگویم و از کسانی که این بستر را برای رشد آموزش دانشگاه  آماده و پشتیبانی کردند تشکر کنم. از دکتر سهراب پور هم می‌خواهم در جلسات آینده هیئت‌رئیسه، وضعیت دانشگاه را در هریک از این شاخص‌ها به‌طور دقیق بررسی و گزارش دهند.

کارنامه درخشان دکتر سالاری فر

رئیس دانشگاه، پس از شنیدن گزارش مدیر گروه بیماری‌های قلبی، از دکتر سالاری فر در ارائه گزارش جامع قدردانی کرد و گفت: دکتر سالاری فر، از هیئت‌علمی‌های منحصربه‌فرد، متعهد و علاقه‌مند به کشور و دانشگاه است و سابقه درخشانی در دوران انقلاب، دفاع مقدس و سازندگی دارد و همواره نسبت به مسائل کشور احساس مسئولیت می‌کند و در 20 سال اخیر نیز از ستون‌های علمی و اجرایی مرکز قلب محسوب می‌شوند.

تحول چشمگیر گروه قلب

دکتر کریمی با اشاره به نحوه جدایی گروه قلب و داخلی در سال 76 گفت: زمانی که رئیس دانشکده پزشکی بودم؛ گروه قلب را از داخلی جدا کردم. پس‌ازآن هم با راه‌اندازی مرکز قلب، تحول چشمگیری در گروه قلب به وجود آمد. گزارش امروز نیز محصول تلاش همکاران مختلف در این گروه است.

تأکید بر توسعه مناسب دیگر بخش‌های آموزشی

رئیس دانشگاه، عملکرد دکتر سالاری فر به‌عنوان مدیر گروه قلب را مثبت ارزیابی کرد و گفت: یکی از اقداماتی که در ابتدای مسئولیتم در دانشگاه انجام دادم؛ صدور احکام جداگانه برای مدیر گروه و رئیس مرکز قلب بود؛ چون معتقدم یک نفر نمی‌تواند همزمان دو  مسئولیت را برعهده بگیرد.  باتوجه به استقرار دکتر سالاری فر در مرکز قلب نیز به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شد که درنتیجه فعالیت این مرکز، بخش‌های دیگر آسیب نبینند. دکتر سالاری فر نیز با کمک دکتر نفیسی و دکتر سهراب پور تلاش می‌کنند بخش قلب سایر مراکز مانند بیمارستان امام خمینی، شریعتی و سینا و... در حوزه آموزش و پژوهش همانند مرکز قلب توسعه مناسب پیدا کند.

دانشگاه متولی راه‌اندازی بخش‌های جدید؛ پرهیز از هرگونه برون‌سپاری

دکتر کریمی از مدیر گروه بیماری‌های قلب و عروق خواست ظرفیت و نیازهای سایر بخش‌ها را شناسایی و به ارتقا آنان کمک کند و افزود: یکی از اولویت‌ها، راه‌اندازی بخش قلب بیمارستان یاس است. تأکید می‌کنم در راه‌اندازی بخش‌های جدید به فکر برون‌سپاری نباشید. بخش واگذاری در شأن دانشگاه نیست و اداره آن افتخاری ندارد. لذا تأکید می‌کنم دکتر سهراب پور و دکتر نفیسی کمک کنند نیروی موردنیاز این بخش‌ها جذب شوند و با نظارت گروه کار خود را آغاز کنند.

رضایتمندی دانشجویان از بخش‌های آموزشی 

رئیس دانشگاه، با اشاره به رضایتمندی دانشجویان از بخش قلب بیمارستان‌های بهارلو و ضیائیان تأکید کرد: مسئولیت آموزش دانشجویان برعهده دیگر بخش‌های آموزشی است که باید در این زمینه تلاش کنند.

گزارش مدیر گروه بیماری‌های قلب و عروق

در ادامه دکتر مجتبی سالاری فر، مدیر گروه بیماری‌های قلب و عروقی دانشگاه، با تشریح روند فعالیت‌ها و برنامه‌های این گروه گفت: 58 عضو هیئت‌علمی و 30 همکار کادر درمانی در بخش قلب بیمارستان‌های امام خمینی، شریعتی، سینا، ضیائیان، بهارلو و امیراعلم و مرکز قلب زیر نظر گروه آموزشی قلب و عروق فعالیت دارند.
وی از راه‌اندازی فلوشیپ نارسایی و پیوند قلب و اکوکاردیوگرافی خبر داد و گفت: گروه قلب دانشگاه یکی از پیشگامان راه‌اندازی دوره‌های تکمیلی تخصصی و روش‌های درمانی جدید است.
مدیر گروه بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به شمار فراگیران این گروه گفت: بیش از 160 دستیار تخصصی، فوق تخصصی، فلوشیپ و پژوهشگر قلب و عروق، اینترونشنال کاردیولوژی، اکوکاردیوگرافی و الکتروفیزولوژی و 168 کارآموز و هر دو هفته، 14 کارورز در گروه قلب آموزش می‌بینند.
دکتر سالاری فر، با معرفی بیمارستان‌های سینا، ضیائیان، بهارلو و امیراعلم به‌عنوان بیمارستان‌های آموزشی که مسئولیت آموزش دستیاران تخصصی داخلی، کارورزان و کارآموزان را برعهده دارند؛ برنامه‌های آموزشی پزشکی عمومی گروه قلب را تشریح کرد و گفت: در سال 96 دوره کارآموزی و در سال 97دوره کارورزی قلب بیمارستان امام خمینی دوباره راه‌اندازی شد. دوره کارآموزی و کارورزی قلب بیمارستان ضیائیان نیز در سال 98 فعالیت خود را آغاز کرد.
مدیر گروه بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به برنامه آموزشی دستیاران تخصصی و فوق تخصصی گفت: برنامه آموزشی و پژوهشی مشترکی را با کمک دانشکده پزشکی پیش‌بینی کردیم که در بخش‌های آموزشی اجرایی شود. این برنامه شامل یک برنامه آموزشی دستیاری در سه بیمارستان امام خمینی، شریعتی و مرکز قلب است و برنامه چرخشی نیز در هر سه بیمارستان در نظر گرفته‌شده است.
دکتر سالاری فر با اشاره به راه‌اندازی سامانه آنلاین ثبت اطلاعات موارد بالینی آموزشی، فعالیت بین‌المللی گروه قلب را تشریح کرد و گفت: بخش قلب مرکز قلب، ظرفیت تربیت دستیار و فلوشیپ بین‌المللی را دارد.
مدیر گروه بیماری‌های قلب و عروق در پایان سخنان خود به مأموریت ویژه این گروه در توسعه دانش این رشته و همچنین چالش‌ها و راهکارهای پیش روی آن اشاره کرد.
 در ادامه هریک از اعضای هیئت‌رئیسه فعالیت‌های گروه آموزشی قلب را ارزیابی و دیدگاه‌ها خود را برای ارتقا فعالیت‌های این گروه بیان کردند.

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *