محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

آغاز مجدد غربالگری شنوایی نوزادان از ۵-۳ روزگی بعد تولد در شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از آغاز برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر بهناز قره خانی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه در این خصوص گفت: با توجه به شیوع بیماری کووید -۱۹ برنامه غربالگری شنوایی نوزادان با تأخیر یک‌ماهه برای نوزادان انجام می‌شد. در راستای ابلاغ دستورالعمل از وزارت بهداشت  از ۲۲ اردیبهشت غربالگری شنوایی نوزادان پس از اولین مراقبت نوزادی در ۵-۳ روزگی از سر گرفته خواهد شد. دکتر قره خانی روزهای غربالگری در مرکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته قائمیه  را روزهای شنبه، یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه هر هفته، مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض را دوشنبه هر هفته و مرکز شبانه‌روزی چهاردانگه را پنج‌شنبه‌ها اعلام کرد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی