محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در منازل شهرستان اسلامشهر

در راستای اجرای پویش ملی دیابت و فشارخون بالا باهدف دسترسی افراد ناتوان و کم توان جسمی به خدمات مدنظر پویش، غربالگری این افراد در منازل انجام شد.

اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در منازل شهرستان اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در راستای اجرای پویش به طور همزمان در سراسر کشور، جهت بهرمندی تمامی افراد از خدمات مدنظر این پویش، با مراجعه حضوری مراقبین سلامت به درب منازل افراد ناتوان و کم توان جسمی غربالگری دیابت و فشارخون بالا برای این افراد انجام شد.
در این راستا موارد مشکوک به بیماری دیابت و فشارخون بالا شناسایی و برای دریافت مشاوره و خدمات درمانی تخصصیتر به مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان ارجاع شدند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده

تصاویر

اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در منازل شهرستان اسلامشهر اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در منازل شهرستان اسلامشهر