محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

بازدید از مدارس تحت پوشش خانه بهداشت بهرام‌آباد در شهرستان اسلامشهر

بهورزان خانه بهداشت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی بهرام‌آباد از مدارس تحت پوشش این مرکز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، با توجه به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، نظارت و بازدید از مدارس در اولویت کار بهورزان خانه بهداشت بهرام‌آباد قرار گرفت و مواردی چون اجرای دستورالعمل‌ها، شیوه‌نامه بهداشتی، تکمیل چک‌لیست، حفظ و ارتقای سلامت دانش آموزان و راستی آزمایی بازدیدهای انجام‌شده، روز شنبه پنجم مهر ۹۹ با حضور سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس شبکه و مهدی کهن، بهورز خانه بهداشت از مدارس تحت پوشش پایش و ارزیابی شد.
در این بازدید بر اجرای دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی با نظارت دقیق تأکید و چک‌لیست بازگشایی مدارس تکمیل شد. در حاشیه این بازدید جلسه‌ای با مدیران مدارس برگزار و پس از آموزش نکات چک‌لیست، نقاط قوت و ضعف را بررسی شد.
در این بازدید از مشارکت دهیاری بهرام آباد در ضدعفونی مدرسه ابتدایی حسین گزی هم قدردانی شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی